Xavi slutter på landslaget

Barcelona-stjernen Xavi Hernández har spilt sin siste kamp for det spanske fotballandslaget.Xavi fortalte på en pressekonferanse tirsdag at han gir seg på landslaget.

– Jeg har bestemt meg for å forlate landslaget. Jeg tror tiden min der er over, sa 34-åringen.

Han var med på å vinne EM i 2008 og 2012 samt VM i 2010. I år skuffet Spania stort i Brasil-VM og ble slått ut i gruppespillet.

Siste nytt

 • Dortmund serieopnar mot Gladbach

  Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund opnar den nye Bundesliga-sesongen heime mot Borussia Mönchengladbach helga 19.–21. september.

  Rune Almenning Jarstein og hans Hertha Berlin møter Werder Bremen, som overlevde kvalifiseringskampane om å halde seg i divisjonen på bortemål mot Heidenheim, i sesongopninga.

  Haaland
  Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP
 • Burnley-keeper kan bli årets spelar

  Nick Pope er ein av dei sju spelarane som har blitt nominert til prisen som årets spelar i Premier League.

  Han haldt buret reint i 15 kampar, og gjorde 120 redningar gjennom sesongen. No kjempar han mot spelarar som Trent Alexander-Arnold, Kevin De Bruyne og Jamie Vardy i kampen om å bli årets spelar i den engelske toppdivisjonen.

  Dei andre nominerte er Sadio Mané, Danny Ings og Jordan Henderson.

  Nick Pope
  Foto: MOLLY DARLINGTON / Reuters
 • Solskjær-elevar nominert til pris

  Tre Manchester United-spelarar er blant dei åtte som har blitt nominert til prisen for årets unge spelar i Premier League.

  Etter ein sterk sesongavslutning blei angrepstrioen til Manchester United – Mason Greenwood, Anthony Martial og Marcus Rashford – nominert til prisen som spelarar opp til 24 år kan vinne.

  Dei andre nominerte er Liverpools Trent Alexander-Arnold, Chelsea-duoen Mason Mount og Christian Pulisic, Dean Henderson som denne sesongen er på lån frå Manchester United til Sheffield United, og Aston Villas Jack Grealish.

  Rashford, Martial og Greenwood
  Foto: PAUL ELLIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal