X Games-øvelsene: Dette er FMX

Siste nytt

 • Målløst for Sarpsborg og Haugesund

  Verken Sarpsborg eller Haugesund klarte å åpne målkontoen i en noe rufsete 16.-maikamp mellom lagene. Det var vertene minst fornøyde med.

  I en kamp der begge lags keepere gjorde en god figur endte det målløst på Sarpsborg stadion. Lagene skapte enkelte muligheter til å score, men noen festforestilling var det ikke.

  – Grei 1. omgang, svak 2. omgang, oppsummerte Sarpsborg-kaptein Joachim Thomassen overfor Discovery.

 • Tromsø best i vest med 1-0-seier

  Etter 0-5-smellen borte for Rosenborg fulgte Viking opp med hjemmetap mot Tromsø i Eliteserien. Tomas Totland avgjorde for TIL til 0-1.

  På overtid hadde Viking en kjempesjanse til utligning, men ballen gikk godt utenfor.

  – Vi gjør en variabel kamp. Vi har litt å jobbe med. Det var perioder vi var feige. Jeg er likevel kanonfornøyd med andreomgangen, sa TIL-trener Gaute Helstrup til Eurosport.

  Eliteserien i fotball 2021: Viking - Tromsø
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Kviterussland fråteken verdscuprenn

  Det internasjonale skiskyttarforbundet (IBU) har fjerna Minsk frå verdscupkalenderen og gjort endringar som inneber sesongstart i Östersund.

  Det opplyser IBU i ein pressemelding. Det er den politiske situasjonen i Kviterussland som gjør at hovudstaden Minsk forsvinn ut av verdscupkalenderen.

  – Avgjerda om å flytte arrangementet takast for å gi tryggleik i planlegginga for arrangørkomitear, nasjonale forbund og laga, skriv IBU.

  Finske Kontiolahti overtar konkurransane Minsk eigentleg skulle hatt første helgen i mars. Samtidig fjernast Kontiolahti som arrangør av verdscupopninga, og svenske Östersund arrangerer de to første helgene.

  Johannes Thingnes Bø
  Foto: Manzoni / IBU

Sendeplan

Kl. Program Kanal