X Games 2017

 • Killi på sjetteplass i Big Air

  Torsdag sikret fristilkjøreren Johanne Killi seg sitt første X Games-gull, og det på hjemmebane i Hafjell. I lørdagens Big Air-finale gikk det tyngre og 19-åringen endte på sjetteplass. Mathilde Gremaud fra Sveits vant konkurransen

  X Games Hafjell Big Air Finale ski.
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Norendal skuffet i X-Games

  Silje Norendal fikk ingen god dag i slopestyle-finalen i X-Games på Lillehammer. Hun mislykkes i begge omgangene og endte sist i finalen. Fra før har hun vunnet slopestyle tre ganger i X-Games.

  Silje Norendal
  Foto: JAVIER SORIANO / Afp
 • Syk Bråten til Big Air-finale

  En syk Øystein Bråten dro rett hjem til hytta etter å ha kvalifisert seg for Big Air-finalen i freeski i X Games lørdag. Det er usikkert om nordmannen stiller til start i finalen.

  – Han er litt utladet, kvalm og har ikke fått sove så godt i natt, forteller landslagssjef Christopher Frankum til NRK.

  Øystein Bråten
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Fire nordmenn til finalen

  Under fredagens kvalifisering ble hele fire nordmenn kvalifisert til fredagens finale i slopestyle snowboard i X Games. Dermed er halvet feltet norsk. Marcus Kleveland, Torgeir Bergrem, Mons Røisland og Ståle Sandbech skal representere Norge.

  Marcus Kleveland
  Foto: Antonio Calanni / AP
 • Bråten tok sitt andre X Games-gull

  Fristilkjører Øystein Bråten sørget for en norsk jubeldag i Hafjell, da han tok X Games-gull i slopestyle.

  Det er 21-åringens andre X Games-gull i år. Det er i tillegg Norges andre gull i slopestyle torsdag, etter at Johanne Killi også vant.

  Øystein Bråten og Johanne Killi
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Slovenia-sjef fikk sparken

  Slovenias landslagssjef Tomaz Kavcic har fått sparken. Laget, som tapte for Norge i nasjonsligaen lørdag, har bare tatt ett poeng i gruppa – til tross for at de var i øverste seedingsnivå i gruppe C-divisjonen. Norge møter Slovenia borte i november.

  SOCCER-UEFA-NATIONS-SVN-CYP/
  Foto: BORUT ZIVULOVIC / Reuters
 • Mål for Hegerberg og Graham Hansen

  Caroline Graham Hansen bidro med mål og assist da Wolfsburg knuste Atlético Madrid hele 4-0 i mesterligaen fotball onsdag. Også Ada Hegerberg bidro foran mål for sin klubb Lyon, da hun scoret det tredje i 4-0-seieren borte mot Ajax.

  Graham Hansen
  Foto: VALENTYN OGIRENKO / Reuters
 • Bare uavgjort for LSK

  Det så lovende ut for LSK Kvinner da Guro Reiten banket inn ledelsen for hjemmelaget etter 30 minutter mot Brøndby i åttendedelsfinalen i mesterligaen torsdag. Men danskenes Emilie Henriksen sikret 1–1. LSK må dermed vinne returen neste uke.

  LSK Kvinner
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Da vinden snudde