Direkte fra Aspen.

X Games 2015 - vinter

Oppsummert

Se repriser fra X Games fredag.

 • Canadisk seier i X Games

  Simon d'Artois fra Canada tok hjem seieren i superpipe-finalen i X Games med 93 poeng. Kevin Rolland fra Frankrike ble nummer to med 92.33 poeng, men Alex Ferreira fra USA ble nummer tre med 91.66 poeng.

 • Canadisk i tet

  Simon d'Artois fra Canada leder Ski superpipe-finalen med 90.33 før den tredje runden starter. Nummer to er Gus Kenworthy fra USA, mens Kevin Rolland fra Frankrike ligger på tredjeplass.

 • Sandbech tok sølv

  Ståle Sancbech falt i sitt siste forsøk. Han lå på andreplass før sisteløpet, men falt. Dermed kunne han ikke gjøre noe med McMorris i ledelsen, og som også var sistemann ut. McMorris kunne med det bare cruise ned til seier etter Sandbechs løp.

Ståle Sandbech slår til med 95 poeng i første runde og leder slopestylefinalen i X Games. Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Tom Hovde.
Silje Norendal kjører et bra løp allerede i første runde og er i soleklar ledelse i finalen i slopestyle for kvinner. Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Tom Hovde.
Emma Dahlström fra Sverige vant slopestyle-finalen for kvinner og skapte dermed historie da det er Sveriges første X Games-medalje. Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Tom Hovde.
Helene Olafsen blir felt i semifinalen og er dermed ute av medaljekampen i snøbrettcross. Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Tom Hovde.
Air & style: Ståle Sandbech

Siste nytt

 • Ruud tapte semifinale mot Djokovic

  Casper Ruud yppet seg lenge mot verdensener Novak Djokovic, men serberen var til slutt for sterk Ruud.

  Djokovic vant 2-0 i sett (7-5 og 6-3). Ruud hadde settball i det første settet, men klarte ikke å avgjøre de avgjørende ballene.

  Semifinalen i ATP 1000-turneringen var likevel Ruuds største prestasjon i karrieren. Aldri før har en nordmann kommet så langt i en så stor tennisturnering.

  Ruud
  Foto: Clive Brunskill / AFP
 • Kongepokal til Ingebrigtsen og Iuel

  Jakob Ingebrigtsen er tildelt kongepokalen for herrar og Amalie Iuel får den for innsatsen på 400 meter hekk under NM.

  – Det er veldig gøy. Stort å bli heidra som kongen av NM, sa Ingebrigtsen.

  – Utruleg gøy. Veldig fornøgd, var kommentaren til den ferske pokalvinnaren Iuel.

  Karsten Warholm har teke imot kongepokalen fem gonger tidlegare, medan det var Karoline Bjerkeli Grøvdal som fekk kongepokalen for kvinner i fjor.

  Det er første gong sidan 1963 at pokalen går til ein mannleg 1500-meter-løpar.

  – Eg hadde ikkje forventa det. Både det at det er så mange utøvarar som melder seg på i kampen, så er det ikkje noko som eg har sett meg som mål. Eg spring alltid for gull, men dette gjere meisterskapet ekstra gøy i år, sa Ingebrigtsen til NRK.

  NM friidrett 2020
  Foto: Ørn E. Borgen / NTB
 • Amalie Iuel sikra seg gull

  Amalie Iuel var tung i beina på oppløpssida, men hadde få problem med å ta NM-gull på 400 meter hekk.

  Ho kom i mål på 55.63.Både sølvvinnar Andrea Rooth og bronsevinnar Nora Kollerød Wold sette personleg rekord.

  – Det var veldig gøy å levere opp mot årsbeste her under NM. Eg kjende syra, så eg er veldig fornøgd, sa Iuel til NRK.

Sendeplan

Kl. Program Kanal