NRK Meny
Normal

Wozniacki slet seg til semifinale

Caroline Wozniacki måtte slite like mye med den sterke vinden som med Dominika Cibulkova, men den danske jenta gikk til semifinale.

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki seiret over Dominika Cibulkova og er klar for semifinale.

Foto: MATTHEW STOCKMAN / Afp

Wozniacki startet veldig bra i kvartfinalen i US Open mot slovakiske Cibulkova og vant første sett lett med 6-2, men hun fikk det tøffere i det andre settet.

Les også: Her starter rakettkarrieren til Wozniacki

Da møtte hun en mye mer aggressiv slovakisk spiller og kampen sto og vippet helt til Wozniacki klarte å bryte Cibulkovas serve og gikk opp til 6-5. Etterpå holdt hun lett sin egen serve.

Vanskelig å spille

Dermed ble det 7-5 til Wozniacki i annet sett og seier i kampen.

- Det var virkelig vanskelig å spille på grunn av den sterke vinden. På den ene siden av banen var det ikke nødvendig mer enn så vidt å være borti ballen før den fløy av gårde, mens det på den andre siden nesten var umulig å få ballen over nettet uansett hvor hardt man traff, fortalte Wozniacki etter kampen.

Les også: Slo ut Söderling med 18 serveess

Hun endte på annenplass i US Open i fjor, men har imponert så langt i år, og nå snakker flere og flere som den danske jenta som den største favoritten.

Møter Vera Zvonareva

I semifinalen skal hun ut mot russiske Vera Zvonareva som tok seg videre etter å ha slått estiske Kaia Kanepi 6-3, 7-5 i onsdagens kvartfinale.

Også Zvonareva måtte slite med den sterke vinden, men hadde likevel ikke så altfor store problemer med å slå motstanderen sin.

I den andre semifinalen skal belgiske Kim Clijsters ut mot Venus Williams. Mange tror det går mot finale mellom Wozniacki og Clijsters på Flushing Meadows lørdag.

Siste nytt

  • Ønsker å trene med Johaug

    Astrid Uhrenholdt Jacobsen håper «med hver eneste celle i kroppen» at Therese Johaug fortsetter til tross for at lagvenninnen mister OL neste år. – Heldigvis kan hun trene med hvem hun vil på privaten. Jeg har i alle fall et ønske om å bidra der. Jeg tror det blir viktig å ha noen ting felles, sier Jacobsen til NRK.

    Lagvenninnene støtter Johaug

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM ryttersport: Dressurridning og sprangridning