Woods skal snakke igjen

For første gang etter utroskapssaken skal golfstjernen Tiger Woods i dag snakke i offentlighet.

Tiger Woods

Tiger Woods trener på banen utenfor hjemme i Windermere, Florida

Foto: Greenwood / Scanpix/Reuters

Neste tre måneder etter at det ble klart at han hadde bedratt sin kone Eline med flere elskerinner, skal Tiger Woods i ettermiddag snakke med pressen.

Direkte! Se pressekonferanse med Tiger Woods kl. 17

Les: – Elin går fra Tiger Woods

Woods stiller på en seanse i regi av PGA, og han kommer trolig til å snakke mest om når han kommer tilbake på golfbanen. Etter at saken "sprakk" i media, påla han seg en pause fra det grønne gresset for å prøve å redde ekteskapet. Det har også blitt antydet at han har vært innlagt på en klinikk for sex-avhengige.

Det eneste man har hørt fra Woods som tidligere var kjent for sin plettfie oppførsel, var en pressemelding på hjemmesiden hans hvor han la golfen til side inntil videre.

Les: Tiger Woods angrer bittert

I det siste skal han imidlertid ha blitt observert på golfbanen, og det kan dermed nærme seg et comeback.

Hva vil han si?

Britiske spillselskaper har også satt opp spill i spekulasjonene om hva Woods kommer til å si i pressekonferansen. Mest for pengene får man hvis man tror at han vil si at han legger opp, mens det ikke gir så god avkastning å satse pengene sine på at han og kona Elin vil fortsette ekteskapet.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Eksklusivt

Dagens pressekonferanse vil bli holdt på PGA hovedkvarter TPC Sawgrass i Jacksonville, Florida. Bare et utvalg av journalister får delta og bare et TV-selskap får filme.

Les:

Tiger Woods på vei tilbake

Avviser Woods-comeback

Tiger Woods jogger

Tiger Woods jogger sammen med en uidentifisert kamerat utenfor hjemmet i Orlando

Foto: Greenwood / Scanpix/Reuters

Siste nytt

 • Barcelona-presidenten løslatt

  Tidligere Barcelona-president Josep Maria Bartomeu er løslatt etter å ha møtt i retten tirsdag. Han ble dagen før pågrepet i den såkalte «Barcagate»-saken.

  Det franske nyhetsbyrået AFP melder tirsdag at Bartomeu og hans tidligere rådgiver Jaume Masferrer tirsdag møtte i domstolen som etterforsker saken.

  I en uttalelse heter det at fotballduoen "utøvde retten de har til ikke å snakke, og at retten innvilget betinget løslatelse mens saken etterforskes videre".

  Bartomeu var én av flere personer som mandag morgen ble pågrepet i forbindelse med den såkalte «Barcagate»-saken. Katalansk politi gjennomførte i tillegg omfattende søk i den spanske storklubbens lokaler.

  Cadena Ser var først ute med opplysningene om politirazziaen. Ifølge radiokanalen har politiet i Catalonia etterforsket klubben i flere måneder. (NTB)

  Spain Soccer Police Operation
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Newcastle-stjerner ut med skade

  Newcastle må klare seg uten Miguel Almirón og Allan Saint-Maximin de neste ukene. Det er et hardt slag i Premier League-klubbens kamp for å unngå nedrykk.

  Det opplyser Newcastle på sine nettsider tirsdag.

  Almirón og Saint-Maximin måtte forlate banen i lørdagens 1-1-oppgjør mot Wolves i Premier League. Paraguayaneren Almirón pådro seg en kneskade og ble byttet ut til pause, mens Saint-Maximin fikk en kjenning i lysken og var ferdigspilt tidlig i den andre omgangen.

  Allan Saint-Maximin
  Foto: Alex Pantling / AP
 • Tromsø hentet spiss fra HamKam

  Måltyven Moses Ebiye forlater HamKam til fordel for Tromsø foran den kommende fotballsesongen.

  Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. Ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen.

  Moses startet forrige sesong i Lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til HamKam i fjor sommer. Totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.

  qzjdEV7UE7M
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal