Woods kjørte langt over grensa

Den 23. februar holdt en hel idrettsverden pusten da det kom meldinger om at Tiger Woods hadde krasjet sin egen bil og ble fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Forrige uke uttalte politiet i Los Angeles at etterforskningen av ulykken var ferdig, men at de ventet på klarsignal fra Woods-leieren om å gå ut med detaljene.

Onsdag kveld kom rapporten som viser hva som skjedde kvelden Woods krasjet.

Den sier blant annet at farten til golfstjernen skal ha vært på 120 kilometer i timen da bilen krasjet, og at han hadde en toppfart på 130. Fartsgrensen på stedet er 70 kilometer i timen.

På en pressekonferanse sier kaptein i Los Angeles-politiet, James Powers, følgende:

– Det var ingen spor av alkohol eller andre narkotiske stoffer i bilen til Woods. Woods skal ha holdt akselerator-pedalen ned med 99 prosent styrke før krasjet.

Powers legger til at de spekulerer i om Woods tok feil av pedalene rett før krasjet. Han mener at under panikk kan Woods ha blandet de to pedalene og akselererte istedenfor.

Til tross for fartsovertredelsen, har LA-politiet tidligere uttalt at det var en ulykke, og at golfstjernen slipper siktelse. Det står de fast på også nå.

Woods kom unna ulykken uten varige skader, og er for tiden hjemme i Florida hvor han trener seg opp igjen.

Tiger Woods
Foto: Andy Lyons / AFP

Siste nytt

 • Målrush skjøv WBA mot nedrykk

  Jamie Vardy brøt måltørken og bidro også med en assist da Leicester tok tre viktige poeng i kampen for mesterligaspill med 3-0 over West Bromwich.

  Leicester innehar med seieren fortsatt tredjeplassen på tabellen, med syv poeng opp til Manchester United og fire poeng ned til Chelsea og West Ham.

  For West Bromwich er det verre. De har ni poeng opp til Burnley på rett side av streken, og det er bare seks kamper igjen.

  gldrIK3gKFw
  Foto: Michael Regan / AP
 • Zlatan forlenger med Milan

  Zlatan Ibrahimovic fortsetter karrieren i AC Milan - i hvert fall til sommeren 2022. Det kunngjorde Serie A-klubben torsdag kveld. Ibrahimovic, som fyller 40 år i oktober, har scoret 84 mål på 130 kamper for den italienske klubben.

  FILE PHOTO: Serie A - AC Milan v Torino
  Foto: Alessandro Garofalo / Reuters
 • Hovland og Ventura i ledelsen

  Kristoffer Ventura var i kjempeslag på åpningsrunden i parturneringen New Orleans Classic i golf. Sammen med Viktor Hovland leder han etter første dag.

  Ventura greide sju birdier mot Hovlands tre, men det var sistnevntes birdieputt på det siste hullet som sendte duoen opp i ledelse alene.

  Det spilles «fourball», eller «best ball» som betyr at spillerne spiller med hver sin ball, og at den beste spilleren på hvert hull teller.

  Duoen avsluttet runden ti slag under par. Nordmennene er ett slag foran tre amerikanske duoer.

  Turneringen fortsetter fredag og avsluttes søndag.

  Landslaget i golf
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal