Woods kjørte langt over grensa

Den 23. februar holdt en hel idrettsverden pusten da det kom meldinger om at Tiger Woods hadde krasjet sin egen bil og ble fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Forrige uke uttalte politiet i Los Angeles at etterforskningen av ulykken var ferdig, men at de ventet på klarsignal fra Woods-leieren om å gå ut med detaljene.

Onsdag kveld kom rapporten som viser hva som skjedde kvelden Woods krasjet.

Den sier blant annet at farten til golfstjernen skal ha vært på 120 kilometer i timen da bilen krasjet, og at han hadde en toppfart på 130. Fartsgrensen på stedet er 70 kilometer i timen.

På en pressekonferanse sier kaptein i Los Angeles-politiet, James Powers, følgende:

– Det var ingen spor av alkohol eller andre narkotiske stoffer i bilen til Woods. Woods skal ha holdt akselerator-pedalen ned med 99 prosent styrke før krasjet.

Powers legger til at de spekulerer i om Woods tok feil av pedalene rett før krasjet. Han mener at under panikk kan Woods ha blandet de to pedalene og akselererte istedenfor.

Til tross for fartsovertredelsen, har LA-politiet tidligere uttalt at det var en ulykke, og at golfstjernen slipper siktelse. Det står de fast på også nå.

Woods kom unna ulykken uten varige skader, og er for tiden hjemme i Florida hvor han trener seg opp igjen.

Tiger Woods
Foto: Andy Lyons / AFP

Siste nytt

 • Kane berga poeng for Tottenham

  Harry Kane og Gylfi Sigurdsson scora to mål kvar og sørga for at det vart uavgjort mellom Tottenham og Everton fredag kveld. Begge lag trengde sårt poeng i kampen om å sikre seg meisterligaspel, men Spurs måtte sjå at dei mista leiinga to gonger i kampen.

  Joshua King kom inn på bana for Everton i sluttminutta og fekk ein kjempesjanse.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Peter Powell / AP
 • Sørloth sende ballen høgt over

  Alexander Sørloth kom inn som innbytar for Leipzigs og hadde ein svær sjanse, men ballen gjekk høgt over i eit skuffande 0-0-oppgjer mot Hoffenheimen fredag.

  Like før slutt heada ein tydleg oppgitt Sørloth ballen over mål.

  Håvard Nordtveit kom inn nesten samtidig med Sørloth for Hoffenheim, og var nok den som kunne vere mest glad for poengdelinga i dag.

  Alexander Sørloth
  Foto: Carmen Jaspersen / AP
 • Hykkerud til Athen

  Tidlegare landslagsspelar Joakim Hykkerud er fristilt frå kontrakten i Drammen for å spele for AEK Athen ut sluttspelet i europacupen. Han skal i aksjon alt i morgon i første semifinale mot Gorenje.

  Taper dei semifinalen over to oppgjer reiser han heim. Går dei til finalen blir han ut mai.

  – Eg gler meg heilt sjukt til å spele desse kampane, seier han til NRK.

  Hykkerud til Athen
  Foto: Privat

Sendeplan

Kl. Program Kanal