Williams ute av Roland-Garros

Favorittene ryker ut en etter én i kvinneklassen i Roland-Garros-turneringen i tennis. Den siste som er ferdigspilt er 39 år gamle Serena Williams.

Williams tapte 3-6, 5-7 for 21.-seedede Jelena Rybakina (21) fra Kasakhstan i søndagens åttedelsfinale.

Serena Williams har ikke tatt seg forbi 4. runde i Roland-Garros siden 2016. Da tapte hun i finalen.

Russiskfødte Rykakina er på sin side i sin første kvartfinale i en Grand Slam-turnering.

Serena Williams jakter fortsatt sin 24. seier i en Grand Slam-turnering. Hun har tidligere vunnet Roland-Garros-turneringen tre ganger.

Den tiligere verdenseneren Viktoria Azarenka fra Hvitrerussland røk ut av turneringen tidligere søndag. Da tapte hun 7-5, 3-6, 2-6 for russiske Anastasia Pavljutsjenkova.

En rekke andre toppseedede spillere er allerede ute av turneringen i Paris. Et par av dem trakk seg allerede før den kom i gang. (NTB)

Serena Williams
Foto: Thibault Camus / AP

Siste nytt

 • Kante koronasmittet

  Chelsea-spilleren N'Golo Kante har avlagt positiv koronaprøve. Det melder flere engelske medier, blant dem Sky Sports. Kante går dermed glipp av mesterligakampen mot Juventus onsdag og ligaoppgjøret mot Southampton til helgen. Kante har isolert seg.

  N'Golo Kante
  Foto: Javier Soriano / AFP
 • Mjelde fronter nytt initiativ

  Landslagskaptein og Chelsea-spiller Maren Mjelde fronter et initiativ for å samle inn 250.000 kroner til evakuerte spillere fra Afghanistan.

  – Jeg tenker på disse kvinnene og alle som har blitt igjen i Afghanistan, sier Mjelde, ifølge Skysports.

  Initiativet kommer fra fotballspillernes globale organisasjon FIFPro, og har som mål å hjelpe 75 kvinnelige spillere som ble evakuert fra Afghanistan etter at Taliban tok makten i midten av august. Det er utbredt frykt for at Taliban vil reagere mot alle kvinnelige idrettsutøvere i Afghanistan. Flere ble evakuert til Australia.

  Women's Super League - West Ham United v Chelsea. Maren Mjelde.
  Foto: John Sibley / Reuters
 • Shaw og Maguire ikke på trening

  Verken Luke Shaw eller Harry Maguire var med på Manchester Uniteds siste trening før mesterligakampen mot Villarreal onsdag. Det melder Manchester Evening News. På en pressekonferanse bekreftet manager Ole Gunnar Solskjær langt på vei at Maguire ikke spiller onsdagens kamp.

  – Jeg gir Luke en viss mulighet til å bli involvert onsdag, men Harry er mer eller mindre uaktuell. Med ham er det snakk om leggen. Det kan ta opp til noen uker (å bli frisk).

  – Dette gjør at vi må foreta noen endringer, la Solskjær til.

  Harry Maguire og Luke Shaw.
  Foto: Oli Scarff / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal