NRK Meny
Normal

Williams slått ut i kvartfinalen

Verdensener Serena Williams ble overraskende slått ut av australske Samantha Stosur i kvartfinalen i French Open onsdag.

Venus Williams, Samantha Stosur

Venus Williams takker farvel etter tap i kvartfinalen.

Foto: Michel Spingler / Ap

Stosur slo Williams med settsifrene 6-2, 6-7 (2/7), 8-6, og møter dermed serbiske Jelena Jankovic i morgendagens semifinale.

Den fjerdeseedede serberen slo Jaroslava Sjvedova fra Kasakhstan 7-5, 6-4 i onsdagens kvartfinale.

Dermed er flere favoritter ute av årets French Open.

Prellet av

Fra før har Stosur slått Justine Henin, Amelie Mauresmo, Lindsay Davenport, Dinara Safina, Ana Ivanovic og Jelena Jankovic. I semifinalen mot lillesøster Williams slo hun til med seier 6-2, 6-7, 8-6.

Williams' varemerke med rå kraft prellet av Samantha Stosur, som straffet verdenseneren med harde og presise vinnerslag.

Fikk nerver

Australieren var på vei mot to strake sett på stillingen 5-2, men fikk nerver og slapp Serena Williams inn igjen i kampen. Også i fjor var Stosur i semifinalen i Paris.

Williams vant sin 12. Grand Slam-tittel da hun vant Australian Open i januar, men må nå følge mesterskapet i Frankrike som tilskuer.

Siste nytt

 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

 • Horn klar for Sarpsborg

  Jørgen Horn forlater svenske Elfsborg for å hjelpe Sarpsborg 08 til en framskutt plassering i Eliteserien i fotball. Horn har tidligere spilt for Strømsgodset, Fredrikstad, Viking og Vålerenga i Eliteserien.

  Jørgen Horn
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag