Hopp til innhold

Wille med VM-grep: Grøndahl får sjansen igjen

Norge endrer på laget til kveldens VM-kvartfinale i håndball mot Spania. Tobias Grøndahl kommer inn for Erik Toft.

Det fortalte landslagssjef Jonas Wille under et medietreff vel fem timer før avkast.

– Vi har gjort ett bytte. Vi får inn Tobias Grøndahl igjen for Erik Toft. Det er vel en miks av at vi tenker at Tobias har noe de andre spillerne ikke har, dersom vi har bruk for et annet type kollektivt spill, sa Wille til NTB.

– Erik har hatt en litt trøblete inngang til mesterskapet og har vært litt rusten, la han til.

De 16 utvalgte spillerne er:

Keepere: Torbjørn Bergerud, Kristian Sæverås.

Utespillere: Vetle Eck Aga, Sander Sagosen, Sebastian Barthold, Sander Øverjordet, Petter Øverby, Tobias Grøndahl, Kristian Bjørnsen, Magnus Gullerud, Gøran S. Johannessen, Christian O'Sullivan, Harald Reinkind, Kevin Maagerø Gulliksen, Alexander Blonz, Magnus Abelvik Rød. (NTB)

Tobias Grøndahl
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Siste nytt

 • Sørloth og Real Sociedad tok poeng på Bernabeu

  Det ble verken mål eller vinner i den spanske toppkampen mellom Real Madrid og Real Sociedad, og dermed er Barcelonas luke på tabelltopp nå fem poeng. Real Sociedad må først og fremst takke keeper Alex Remiro for poenget. Han leverte flere gode redninger, tre av dem på avslutninger fra Vinicius Junior, skriver NTB.

  Sørloth
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Evensen vant sprinten i U23-VM

  Ansgar Evensen vant sprintrennet i U23-VM i langrenn etter å ha stukket fra finalefeltet tidlig og holdt unna i ensom majestet. Evensen vant foran svenskene George Ersson og Emil Danielsson, skriver NTB. Jonas Vika ble nummer fire. – Det er veldig kult. Dette har vært et av mine mål denne sesongen, sa Evensen i et intervju med FIS.

  Ansgar Evensen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Danmark sikret historisk VM-gull

  Det ble heseblesende håndball i VM-finalen mellom Danmark og Frankrike, som kun var to mål bak danskene med tre minutter igjen. Men så fjernet de røde all tvil med tre scoringer – og vant 34-29. Danskenes Rasmus Lauge scoret hele ti mål i finalen. Dermed er Danmark første nasjon til å vinne VM-tittelen tre ganger på rad.

  Danmark
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste