Hopp til innhold

Wild tapte igjen – Zuccarello uten målpoeng

Minnesota Wild tapte for tredje kamp på rad borte mot Tampa Bay Lightning natt til onsdag.

Wild fikk en god start og ledet både 1-0 og 2-1 i den andre perioden, men stillingen var 2-2 før den tredje og avsluttende perioden. Der scoret Lightning to mål i løpet av de siste seks minuttene og vant dermed 4-2.

Mats Zuccarello var på isen i over 21 minutter, inkludert fem overtidsminutter, men noterte seg hverken for scoring eller målgivende pasning. Nordmannen blir dermed stående på 45 målpoeng denne sesongen (etter å ha spilt 44 kamper).

Tapsrekken gjør at Wild nå, litt over halvveis ut i sesongen, ikke lenger er blant lagene som ligger an til å få en plass i sluttspillet med ett poengs margin. Totalt står Wild med 54 poeng etter 46 spilte kamper (av totalt 82).

Mats Zuccarello Aasen
Foto: Pontus Höök / NTB

Siste nytt

 • Blackburn Rovers videre i cupen

  Blackburn Rovers tirsdag gikk seirende ut av omkampen i FA-cupen mot Birmingham City. Nå venter Premier League-motstand i neste runde.

  Leicester City blir Blackburns motstander i den femte runden av FA-cupen.

  Det måtte ekstraomganger og et selvmål til for å sende Blackburn videre. Birminghams Auston Trusty, på lån fra Arsenal, satte ballen i eget nett i det 100. minutt, og dermed er Blackburn videre.

  Britain Soccer FA Cup
  Foto: Barrington Coombs / AP
 • «Deadline Day»-rekorden knust

  Chelsea satte ny overgangsrekord i engelsk fotball da de signerte Enzo Fernandez fra Benfica på tampen av overgangsvinduet, men ikke nok med det:

  Aldri har det blitt brukt så mye penger som på «Deadline Day» i år.

  BBC skriver at det ble brukt 275 millioner pund på overgangsvinduets siste dag. Det er mer enn 3,4 milliarder norske kroner etter dagens kurs.

  Den tidligere «Deadline Day»-rekorden var på 150 millioner pund, tilsvarende 1,8 milliarder kroner. Det var i 2018.

  Premier League-klubber sto for 79 prosent av pengebruken i januarvinduet fra Europas fem største ligaer og Chelsea brukte alene mer penger enn klubber fra Bundesliga, La Liga, Serie A og Ligue 1 gjorde til sammen.

  Chelsea Fernandez Soccer
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Aursnes med to målgivende i Benfica-seier

  Fredrik Aursnes leverte to vakre assist til João Mario da Benfica vant 3-0 borte over Arouca og økte ledelsen i den portugisisk toppserien.

  I det 25. minutt fikk Aursnes ballen fra venstreback Álex Grimaldo etter et innkast høyt på banen. Han spilte vegg med David Neres og suste inn i feltet. Nesten ved dødlinja slo han hardt inn foran mål, og ved lengste stolpe kunne João Mario bare sette foten på ballen.

  Enda vakrere var det i det 55. minutt. Etter et angrep i mange trekk ble Gonçalo Guedes spilt fram til høyre i feltet. Han hælsparket ballen inn i midten, der Aursnes med en blanding av hælflikk og overhopp sørget for at João Mario fikk ballen helt alene og kunne skyte 2-0-målet i hjørnet.

  Petar Musa fastsatte resultatet til 3-0. i det 80. minutt med assist fra Neres. (NTB)

  Primeira Liga - Arouca v Benfica
  Foto: MIGUEL VIDAL / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Norsk-svensk «smørekonflikt» i skiskytter-sirkuset: – Over grensen 01:29
Neste