NRK Meny

Wiggins ble tempomester

Briten Bradley Wiggins slo regjerende mester Tony Martin og vant temporittet i sykkel-VM onsdag. Wiggins slo tyske Martin med 26 sekunder på det 47,1 kilometer lange rittet.

Bronsen gikk til nederlenderen Tom Dumoulin, som endte 40 sekunder bak briten i mål. Det var ingen god norsk dag. Vegard Breen endte på 45.-plass, slått med fire minutter av den britiske mesteren.

Reidar Borgersen endte på 54.-plass nesten seks minutter bak.

Wiggins
Foto: Daniel Ochoa de Olza / Ap

Siste nytt

 • Frankrike overlegne mot Serbia

  Frankrike var i perioder helt overlegne mot Serbia og vant til slutt 39-30 i EM-kampen i håndball mandag. Seieren gjør at franskmennene er så godt som sikret semifinaleplass før kampen mot Kroatia onsdag.

  Frankrike håndball-EM
  Foto: Darko Bandic / AP
 • FIFA vil bruke videodømming

  Det blir innført videodømming (VAR) under sommerens fotball-VM, bekrefter Det internasjonale fotballforbundet. Allerede under VM i 2014 ble det brukt mållinjeteknologi. Nå tar FIFA et steg videre. Den endelige beslutningen om å åpne for VAR tas 2. mars.

  Gianni Infantino
  Foto: Alexander Nemenov / AFP
 • Sanchez er klar for United

  Manchester United og Arsenal er nå enige om en overgang for Alexis Sanchez, bekrefter klubbene. United-spilleren Henrikh Mkhitaryan går til Arsenal. Sánchez har skrevet under for fire år for Manchester-klubben. Ifølge britiske medier får han en ukelønn på over 5 millioner kroner.

  – Jeg er henrykt, sier han i en uttalelse.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Alastair Grant / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Sverige - Hviterussland