NRK Meny
Normal

«What the hekk?» – Se tabbevideoene fra friidretts-EM

Ukrainsk hekkeløper lå an til avansement til hun knakk den siste hekken.

Se fher. Kommentatorer: Lars Lystad og Vebjørn Rodal.

Se Hanna Ryzhykovas fall.

Ukrainske Hanna Ryzhykova lå på andreplass ut på oppløpssiden i det andre kvalifiseringsheatet på 400 meter hekk, og så ut til å være på vei mot avansement.

Men på den siste hekken var uhellet ute. Ryzhykova snublet og knakk hekken rett i to. Uhellet førte til at Ryzhykova kom sist i heatet og røk ut av EM.

Det er ikke bare Ryzhykova som har vært uheldig i Zürich.

Spanske Victor Garcia falt på oppløpet av 3000 meter hinder i friidretts-EM i Zürich tirsdag. Spanjolen ble slått bevisstløs og sjanglet av banen etter å ha kommet til bevissthet.

– Han er ganske rystet, men OK nå. Han kan ikke huske noe fra hendelsen, sa den spanske talsmannen Ignacio Mansilla, ifølge The Guardian.

Artikkelen fortsetter under videoen!

Victor Garcia fra Spania falt under runde 1 på 3000 meter hinder

Den russiske høydehopperen Aleksey Dmitrik fikk også problemer med det glatte underlaget da han skled og falt på siste forsøk på 2.15.

Artikkelen fortsetter under videoen!

Russeren Aleksey Dmitrik falt på hans siste forsøk på å komme over 2.15. Kommentator: Karen-Marie Ellefsen og Vebjørn Rodal.

Aleksey Dmitrik falt under høydekonkurransen.

Regnet skapte også problemer da tikjemperne skulle kaste diskos. Ringen var full av vann, og det var vanskelig å få godt feste. Lars Vikan Rise tok saken i egne hender, og tørket opp i ringen før han kastet.

Lars Vikan Rise var en av mange som hadde problemer med regnet da han skulle konkurrere i EM i friidrett. Kommentatorer: Lars Lystad, Karen-Marie Ellefsen og Vebjørn Rodal.

Lars Vikan Rise måtte tørke underlaget før han kunne kaste.

Siste nytt

 • Graabak går ut først

  Det norske laget har et veldig godt utgangspunkt før langrennet etter at hopprennet ble avlyst. Jørgen Graabak går ut først, mens Jarl Magnus Riiber skal ta ryggen til lagkameraten. Luis Lehnert går ut som nummer tre, mens Jan Schmid også er i teten med 7. beste utgangspunkt.

  Graabak
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Solberg inn i VM-troppen

  Det er ingen sykdom i den norske VM-troppen før VM-finalen, men Thorir Hergeirsson velger likevel å ta med tre keepere og gi Silje Solberg en plass på benken, skriver NTB. Alle tre keeperne, Katrine Lunde, Kari Aalvik Grimsbø og Solberg, har trent som normalt før finalen.

  Solberg
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Hvas til ny finale i svømme-EM

  Tomoe Zenimoto Hvas (17) er i posisjon til å ta en ny EM-medalje i svømming etter å ha tatt seg videre til finale på favorittøvelsen 200 meter butterfly. Hvas tok andreplassen i sitt heat med tiden 1.53,61, skriver NTB.

   Tomoe Zenimoto Hvas
  Foto: SVT

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skiskyting: Fellesstart menn
V-cup skiskyting: Fellesstart menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup hopp: Kvinner
V-cup hopp: Hopp kvinner
EM svømming
VM håndball kvinner: Finale Frankrike - Norge
VM håndball kvinner: Finale Frankrike - Norge
Sport i dag
EM svømming