– Det var skikkelig krise

Heidi Weng fyller 24 år i dag. Hun har klare forventninger til bursdagen. Den gangen de ikke ble oppfylt, tok hun det tungt.

Heidi Weng forteller om sitt forhold til bursdagen.

ELSKER BURSDAG: Denne dagen er årets beste dag for Heidi Weng.

 • I videovinduet øverst kan du se og høre Heidi Weng snakke om sitt forhold til bursdag.

– Bursdag for meg ... Det er den beste dagen i mitt liv, fortalte Heidi Weng til NRK da vi besøkte henne på hytta i forrige uke.

Og bursdagen, den er i dag. 20. juli 2015 er det 24 år siden langrennsyndlingen kom til verden. Siden har altså denne datoen vært hennes favorittdag.

– Jeg er litt barnslig, men bursdag for meg er den beste dagen. Da må alle være hjemme, og jeg går ikke opp av senga før de kommer og synger. Når de har kommet og sunget, er det greit. Men hvis de ikke kommer, så ligger jeg i senga. Jeg venter til de kommer, sier Weng.

Én gang skjedde det imidlertid at familien ikke kom.

– Da var jeg kanskje 12 år. De hadde gått ut og jogga. Det var skikkelig krise, da ble jeg skikkelig lei meg, sier Weng.

Siste nytt

 • Finland sendte Sverige ut av VM

  Finland scoret etter bare et minutt i kvartfinalen i ishockey-VM, men Sverige slo tilbake og ledet 3-1. Finnene snudde igjen kampen og vant 4-3. Dermed er de klare for semifinale, hvor de møter Russland. Canada og Tsjekkia møtes i den andre semien.

  X01548
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters
 • Johannessen og Rød nærmere gull

  Gøran Johannessen scoret seks mål da Flensburg-Handewitt slo Stuttgart 30-20 og tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball.

  Laget tok sin 30. seier på 32 seriekamper. Det gjenstår to seriekamper av sesongen.

  Magnus Rød scoret fem mål.

  f
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Eliteserielagene videre i cupen

  Alle de fire eliteserielagene tok seg videre fra andre runde i cupen torsdag. Mest spenning ble det på Ullern kunstgress. Mounir Hamoud sendte Strømsgodset i ledelsen etter 37 minutter, men da Oslo-laget pådro seg et rødt kort like før pause ble det vanskelig for det unge 3.divisjonslaget.

  Resultater: Hinna – Viking 1-4, Sunndal - Molde 0-4, Åsane - Brann 0-2 og Ullern - Strømsgodset 0–1.

  Åsane - Brann
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal