– Det var skikkelig krise

Heidi Weng fyller 24 år i dag. Hun har klare forventninger til bursdagen. Den gangen de ikke ble oppfylt, tok hun det tungt.

Heidi Weng forteller om sitt forhold til bursdagen.

ELSKER BURSDAG: Denne dagen er årets beste dag for Heidi Weng.

 • I videovinduet øverst kan du se og høre Heidi Weng snakke om sitt forhold til bursdag.

– Bursdag for meg ... Det er den beste dagen i mitt liv, fortalte Heidi Weng til NRK da vi besøkte henne på hytta i forrige uke.

Og bursdagen, den er i dag. 20. juli 2015 er det 24 år siden langrennsyndlingen kom til verden. Siden har altså denne datoen vært hennes favorittdag.

– Jeg er litt barnslig, men bursdag for meg er den beste dagen. Da må alle være hjemme, og jeg går ikke opp av senga før de kommer og synger. Når de har kommet og sunget, er det greit. Men hvis de ikke kommer, så ligger jeg i senga. Jeg venter til de kommer, sier Weng.

Én gang skjedde det imidlertid at familien ikke kom.

– Da var jeg kanskje 12 år. De hadde gått ut og jogga. Det var skikkelig krise, da ble jeg skikkelig lei meg, sier Weng.

Siste nytt

 • Kamara med praktmål

  Nordmannen Ola Kamara viste seg fram med eit vakkert mål, då han for første gong starta for D.C United. Laget tapte derimot 1–2 mot New York Red Bulls. Spissmakker Wayne Rooney fekk raudt kort i kampen etter ein stygg olboge. Kamara og D.C United ligg på 5.-plass i MLS sin austlege avdeling.

  Ola Kamara
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Carlsen med sitt femte remis

  Rekka med remis held fram for Magnus Carlsen i Sinquefield Cup i USA. Onsdag vart det remis nummer fem mot Sergej Karjakin etter nesten fire timar ved brettet. – Det er lett å sjå at eg slit litt. I går hadde eg ein sjanse, og sløste den bort, seier Carlsen i eit intervju med arrangøren.

  Magnus Carlsen
  Foto: Jørund Wessel Carlsen / NRK
 • NM-semifinalene trukket

  I semifinalene i NM tar Arna-Bjørnar imot Vålerenga, mens regjerende cupmester LSK Kvinner skal til Trondheim og møte Trondheims-Ørn. De to kampene er ikke endelig berammet, men skal spilles helgen 26. og 27. oktober.

  Fotball: Toppserien VIF-LSK (0-5)
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal