– Det var skikkelig krise

Heidi Weng fyller 24 år i dag. Hun har klare forventninger til bursdagen. Den gangen de ikke ble oppfylt, tok hun det tungt.

Heidi Weng forteller om sitt forhold til bursdagen.

ELSKER BURSDAG: Denne dagen er årets beste dag for Heidi Weng.

 • I videovinduet øverst kan du se og høre Heidi Weng snakke om sitt forhold til bursdag.

– Bursdag for meg ... Det er den beste dagen i mitt liv, fortalte Heidi Weng til NRK da vi besøkte henne på hytta i forrige uke.

Og bursdagen, den er i dag. 20. juli 2015 er det 24 år siden langrennsyndlingen kom til verden. Siden har altså denne datoen vært hennes favorittdag.

– Jeg er litt barnslig, men bursdag for meg er den beste dagen. Da må alle være hjemme, og jeg går ikke opp av senga før de kommer og synger. Når de har kommet og sunget, er det greit. Men hvis de ikke kommer, så ligger jeg i senga. Jeg venter til de kommer, sier Weng.

Én gang skjedde det imidlertid at familien ikke kom.

– Da var jeg kanskje 12 år. De hadde gått ut og jogga. Det var skikkelig krise, da ble jeg skikkelig lei meg, sier Weng.

Siste nytt

 • Sverige klare for åttedelsfinale

  Sverige hadde full kontroll mot Thailand i andre gruppespillkamp og er klare for åttedelsfinalen i fotball-VM etter en 5-1-seier. Dersom USA slår Chile i samme gruppe er både Sverige og USA klare for åttedelsfinale før siste kamp av gruppespillet.

  France Sweden Thailand WWCup Soccer
  Foto: Claude Paris / AP
 • Hagen nummer tre i Dauphiné

  Carl Fredrik Hagen (Lotto Soudal) imponerte og ble nummer tre på den avsluttende klatreetappen av Critérium du Dauphiné. Dylan van Baarle (Ineos) vant etappen foran Jack Haig (Mitchelton-Scott). Danske Jakob Fuglsang (Astana) vant rittet sammenlagt.

  AFP_1HK22P
  Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP
 • Sarri går fra Chelsea til Juventus

  Maurizio Sarri er ferdig i Chelsea, skriver London-klubben. Den italienske manageren tar over storklubben Juventus. Chelsea-direktør Marina Granovskaia sier at Sarri etter triumfen i Europaligaen fortalte klubben at han ønsket seg tilbake til Italia.

  X03806
  Foto: LEE SMITH / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal