Watford skapte trøbbel for Chelsea

Chelsea slet seg til 2-1-seier i Premier League-kampen mot Watford etter at oppgjøret ble midlertidig stanset på grunn av en hendelse på tribunen.

Kampen ble stoppet på stillingen 0-0 i det 13. minutt på grunn av at en tilskuer fikk akutte helseproblemer. Spillerne ble sendt i garderoben. Etter omkring 30 minutter ble kampen satt i gang igjen.

Etter det sendte Mason Mount Chelsea i føringen, men Emmanuel Dennis utlignet like før pause. Hakim Ziyech ble matchvinner for Chelsea snaut 20 minutter før slutt i det som ble en kamp utenom det vanlige i Watford.

Britain Soccer Premier League
Foto: Mike Egerton / AP

Siste nytt

 • Raudt kort to gonger - redda av VAR

  Brasils keeper Allison fekk raudt kort to gonger i VM-kvalifiseringskampen mot Ecuador seint i går kveld, men spela likevel heile kampen.

  Først fekk han det raude kortet for ei stygg takling etter 25 minutt, så for ei felling på overtid. Men i begge tilfella blei korta annullert etter VAR-gransking.

  – Det må ha vore første gongen det har skjedd i fotballhistoria, sa Liverpool-keeperen, som la til at han var glad for VAR.

  Det høyrer med til historia at begge laga i tillegg fekk ein mann utvist før det hadde gått 20 minutt.

  Brasil er forlengst klar for VM, og Ecuador ligg godt an til å slå følgje. Brasil tok leiinga ved Casemiro etter berre seks minutt, Felix Torres utlikna eit kvarter før slutt.

  Også Argentina er VM-klar frå før. I natt slo dei Chile 2-1 utan Lionel Messi. Angel di Maria og Lautaro Martinez scora Argentinas mål og reduserte Chiles sjansar til VM.

  Uruguay slo Paraguay 1-0 og held den fjerde søramerikanske direkteplassen til VM.

  World Cup - South American Qualifiers - Ecuador v Brazil
  Foto: RODRIGO BUENDIA / Reuters
 • Canada på veg mot VM

  Canada leier framleis kvalifiseringsgruppa i Nord- og Mellom-Amerika etter 2-0 over Honduras i natt, og er på god veg mot sitt andre fotball-VM. Det første var i 1986.

  Men berre eitt poeng bak ligg USA, som slo El Salvador 1-0. USA jaktar revansje etter at dei ikkje kom med i VM i Russland i 2018.

  Dei to nordamerikanske naboane møtest i Canada søndag.

  Også Mexico ligg an til VM-tur etter 2-1 i bortemøtet med Jamaica i natt. Lenge såg det ut til at dei skulle gå på sitt tredje strake tap, men to mål på dei siste åtte minutta gav meksikansk siger.

  Dei tre beste i gruppa går direkte til VM, medan lag nummer fire går vidare til interkontinental kvalifisering. Den plassen har Panama, trass 0-1 mot Costa Rica i natt.

  Jonathan David, Canada
  Foto: Delmer Martinez / AP
 • Maanum spilte siste ti da Arsenal økte ligaledelsen

  Etter å ha ligget under 0-1 til pause mot Brighton, snudde Arsenal kampen og økte ligaledelsen. Norske Frida Maanum fikk ti minutter da London-laget vant 2-1.

  Arsenal var det beste laget fra start, men havnet under 0-1 hjemme da finske Emma Koivisto sendte Brighton i ledelsen etter 15 minutter. Det var også stillingen til pause. Etter hvilen var derimot London-laget overlegen, og to kjappe mål fra Vivianne Miedema og Bethany Mead i det 55. og 61. minuttet, sikret Arsenal seieren.

  Norske Frida Maanum startet kampen på benken, men ble byttet inn åtte minutter før ordinær tid. Det var hennes 12. ligakamp for Arsenal, siden overgangen fra svenske Lindköpings i juli i fjor. Den 22-årige midtbanespilleren har så langt presterte godt for hovedstadsklubben, med fire mål på 25 kamper.

  Med kveldens seier over Brighton, økte Arsenal-kvinnene ledelsen med fire poeng ned til byrival Chelsea, som har én kamp mindre spilt. Arsenal har etter tolv ligarunder kun ett tap, og står med 29 poeng. (NTB)

  Women's Super League - Arsenal v Everton
  Foto: ANDREW COULDRIDGE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal