Wariner med årsbeste i verden

Jeremy Wariner (26) satte årsbeste i verden på 400 meter med vinnertiden 44,49 i Diamond League-stevnet i Paris.

Video Jeremy Wariner vinner 400 meter

Se Jeremy Wariner vinne 400 meter.

Wariners tid var 8/100 sekund bedre enn hans tidligere sesongbeste fra Lausanne 8. juli.

Amerikaneren hadde god kontroll i Paris og vant 0,14 sekunder foran Jermaine Gonzales fra Jamaica.

Belgiske Jonathan Borlee tok tredjeplassen med 44,77. Wariner tok OL-gull på distansen i 2004, mens det ble sølv i Beijing fire år senere. Han har også to VM-gull og ett sølv på 400 meter.

NB: På 3000 meter hinder løp Brimin Kiprop Kipruto inn til årsbeste i verden med 8.00,90. Kenyaneren hadde den forrige bestetiden på 8.01,62. Han vant foran landsmennene Paul Kipsiele Koech og Ezekiel Kemboi.

Se også NRK-intervju med Wariner:

Video OL og VM vinner tilbake

Siste nytt

 • Atlético vant etter VAR-drama

  Atlético Madrid mistet en straffe og en scoring etter videodømming, men var likevel sterkest og slo Juventus 2–0 i den første åttedelsfinalen i mesterligaen. Med 2–0 har Madrid-klubben et knallsterkt utgangspunkt før returoppgjøret i Torino 12. mars.

  Spain Soccer Champions League
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • City vant med ti mann

  Manchester City tok oppskriftsmessig ledelsen borte mot Schalke 04, men så snudde kampen. Det tyske hjemmelaget ble tildømt to straffespark, og satte begge. I andre omgang fikk Nicolas Ottamendi sitt andre gule kort og marsjordre, men City ga seg ikke. Leroy Sané satte et herlig frispark, og i sluttminuttene slet Raheem Sterling seg fri og bredsidet inn seiersmålet.

 • Kasper forsvarer valget av Pattaya

  FIS-president Gian-Franco Kasper (75) forsvarer beslutningen om at Det internasjonale skiforbundets kongress legges til Thailand. Norges Skiforbund ønsket at FIS-kongressen i 2020 ikke skulle arrangeres i Pattaya.

  – Pattaya er ikke bare sexindustri. Etter det jeg vet, er det en by med fasiliteter for å avholde store kongresser. Byen har også den luksusen vi trenger for våre delegater, sa FIS-president Kasper på en pressekonferanse i Seefeld.

  Kasper
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal