Warholm dropper å reise til EM

Karsten Warholm informerte på en pressekonferanse tirsdag at han har bestemt seg for å droppe innendørs-EM som arrangeres i Polen i starten av mars.

– Det var en veldig kjip beslutning å ta, og det satt langt inne. Jeg er tittelforsvarer der, og jeg føler jeg er i veldig bra form, sier Warholm.

Han forklarer at han er for bekymret for hva det kan bety å bli smittet av koronaviruset, både for ham selv og for treneren Leif Olav Alnes (64).

– Dette valget er utelukkende basert på koronasituasjonen og at laget vårt mener at risikoen er større, og det finnes skrekkscenarier rundt hva det vil bety å få korona. Det kan i verste fall bety slutten på karrierer, og det kan bety slutten for min gode trener Leif Olav, selv om han selv mener han er udødelig, sa Warholm med et smil.

Hekkeløperen sier at i stedet skal han prøve å ta norgesrekorden på 300 meter innendørs i et testløp førstkommende søndag i Bærum Idrettspark.

Warholm legger til at han foreløpig ikke vet helt hvordan utendørssesongen blir når den tid kommer, men sier han er rimelig sikker på å delta i Bislett Games 10. juni.

upKn21KVFT8
Foto: Fredrik Hagen / NTB

Siste nytt

 • Barcelona til cupfinale

  Barcelona fikk en opptur etter politiaksjonen og pågripelsen av klubbens tidligere president. Laget tok seg til cupfinale med 3-0 i returkampen mot Sevilla. Barcelona lå under 0-2 etter den første semifinalekampen.

  Spain Soccer Copa del Rey
  Foto: Joan Monfort / AP
 • Bortekamp nr. 21 utan tap

  Manchester United spela sin bortekamp nummer 21 i ligaen utan tap, men skuffa likevel med berre 0-0 mot Crystal Palace.

  United hadde det meste av spelet, men skapte likevel få sjansar. Dei største kom i opningskvarteret. Så slokna United.

  Palace kunne ha tatt alle poenga då Patrick van Aanholt var heilt åleine gjennom på overtid, men keeper redda.

  – Skuffande. Vi var ikkje nok på. Vi var gode ei lita stund før pause, men kom aldri i gang i andre omgang. Vi gav bort ballen altfor lett, sa Solskjær til Sky Sports.

  United er på andreplass, men er 14 poeng bak byrival City. Komande helg skal dei to Manchester-klubbane møtest.

  – Då må vi vere mykje betre enn vi var i kveld, sa Soslkjær.

  Ole Gunnar Solskjær
  Foto: Adrian Dennis / AFP
 • Sørloth med to mågivande

  Alexander Sørloth leverte målgivande til begge måla då Leipzig gjekk til semifinale i den tyske cupoen med 2-0 over Wolfsburg. Begge scoringane kom i andre omgang.

  Alexander Sørloth
  Foto: Fredrik Hagen

Sendeplan

Kl. Program Kanal