NRK Meny

Walcott mister seriestarten

(NTB): Arsenal-vingen Theo Walcott sliter fortsatt med kneskaden han pådro seg i januar. Det gjør at han ikke blir klar til seriestart i Premier League, skriver BBC.

– Theo har et godt grunnlag og det er det han jobber med nå. Vi forventer at han er tilbake i full trening i slutten av august, sier Arsenal-sjef Arsène Wenger.

Walcott ble skadd i januar og mistet deretter sesongavslutningen i Premier League og VM-sluttspillet i Brasil. Sommeren har han brukt på opptrening.

Walcott bæres av
Foto: DYLAN MARTINEZ / Reuters

Siste nytt

 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal