Hopp til innhold

Wahlstedt blir værende i Odd

Odds keeper Leopold Wahlstedt (23) blir i Skiensklubben. Den svenske landslagskeeperen er fornøyd, men ser muligheter for klubbytte i neste overgangsvindu.

Bodø/Glimt bød på målvakten før jul, men Odd takket i følge lokalavisa Varden nei til tilbudet.

– Jeg begynner å bli lei av dette. Det var viktig at jeg svarte ja til Bodø/Glimt raskest mulig, men så kom det jo ikke bud som Odd ville akseptere, sa Wahlstedt til Varden.

– Jeg har hele tiden sagt at Odd er et bra alternativ, og det kommer et vindu til sommeren som er enklere med tanke på en ny klubb, sier 23-åringen

Odds sportssjef Morten Rønningen ser fram mot en ny sesong med Wahlstedt mellom stengene.

– Denne saken ser jeg som avsluttet, sier Rønningen til Varden.

Wahlstedt har vært hos de sorte og hvite i to år og kontrakten hans varer ut 2023-sesongen. Han kom fra 2.-divisjonsklubben Arendal.

wahlsted
Foto: Christoffer Andersen / NTB

Siste nytt

 • Norge med i seierskampen i Planica

  Det norske hopplaget gjorde en god første omgang, og er med i kampen om seieren i Planica. De norske ble nummer to, 11,7 poeng bak Slovenia.

  Kun 0,1 poeng bak nordmennene finner vi Østerrike, som naturlig nok også kjemper om førsteplassen.

  Det er Johann Andre Forfang, Bendik Jakobsen Heggli, Robert Johansson og Halvor Egner Granerud som er en del av det norske laget. Granerud er sistemann ut, og kan avgjøre det hele i andre omgang, som starter klokken 11.

  Ski Jumping World Cup
  Foto: BORUT ZIVULOVIC / Reuters
 • Pallen glapp for Granerud – Kraft sterkest i Planica

  Halvor Egner Granerud var sist ut og kunne sikre seieren i skiflyging i Planica, men klarte ikke å få til det helt store hoppet. Nordmannen hoppet 231 meter, noe som holdt til en sur 4. plass.

  – Det er veldig irriterende å bli nummer 4 og føle at man legger igjen så mange meter i bakken, sier Granerud til Viaplay.

  Det var østerrikske Stefan Kraft som stakk av med seieren i Slovenia.

  Han ble dermed beste norske, mens Johann Andre Forfang ble nest best på en 8. plass.

  For to år siden endte rennene i Planica svært ille for Kongsberg-hopper Daniel-André Tande. Et svært dramatisk og stygt fall endte med at han ble liggende i koma.

  Han var for første gang tilbake i bakken til helgens renn. Lørdag landet 29-åringen på 199,5 meter og endte et stykke bak en topplassering.

  Senere lørdag blir det nok en konkurranse for herrene når det blir laghopp. (NTB)

  FIS Ski Jumping World Cup
  Foto: BORUT ZIVULOVIC / Reuters
 • Verstappen til topps i kvalifiseringen i Melbourne

  VM-leder Max Verstappen (Red Bull) var raskest av alle i Formel 1-kvalifiseringen foran Australias Grand Prix. Dermed starter han først søndag.

  Lørdagens kvalifiseringsseier var nederlenderens 22. hittil i Formel 1-karrieren.

  Mercedes-duoen George Russell og Lewis Hamilton leverte oppløftende kvalifiseringer og starter som nummer to og tre. Mercedes har hatt en tung start på sesongen, og Hamilton har blant annet uttalt at han ser på det som umulig å hamle opp med erkerival Red Bull. (NTB)

  Australia F1 GP Auto Racing
  Foto: Asanka Brendon Ratnayake / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste