Vurderar å satse utanfor landslaget

Martin Johnsrud Sundby opnar for å satse mot OL i Beijing i 2022 utanfor landslaget. Til NTB seier han at VM neste vinter kan bli hans siste, men at han er freista til å gå 15-kilometeren året etter i OL. I framtida vil han bruke meir tid på familien, og at det difor kan vere grunn å gi frå seg landslagsplassen til yngre krefter. – Så lenge vi finn ei god løysning på det med Skiforbundet, vil eg kanskje tenke at det på sikt, etter Oberstdorf, er smart å putte inn nokon andre enn meg i landslaget, seier veteranen ærleg.

Martin Johnsrud Sundby
Foto: Roy Pettersen / NRK

Siste nytt

 • Zuccarello scoret mot Avalanche

  Mats Zuccarello satte sin fjerde scoring for Minnesota Wild da de slo Colorado Avalanche 3–2 i NHL torsdag.

  Zuccarello noterte seg med målpoeng for andre kamp på rad. Seieren var også andre seier på rad for Wild, som har slitt til nå denne sesongen.

  Minnesota Wild v Anaheim Ducks
  Foto: Harry How / AFP
 • Åsane tok første stikk

  Åsane var sterkest i den første kvalifiseringskampen til 1. divisjon menn. Joakim Hammersland scoret to av målene da bergenserne vant 3-1 over Notodden på bortebane. Dermed kan de sikre opprykk på hjemme på søndag.

  Åsane fotball etter 3-1 seier borte mot Notodden 21.11.19
  Foto: Åsane fotball
 • Avgjorde sekundet før slutt

  Storhammar gav får seg tomålsleiinga i sluttminutta mot Sparta torsdag, men reiste seg og avgjorde kampen med 6–5 målet eitt sekund før slutt. Laget klatra dermed til 2.-plassen og tok litt innpå serieleiar Stavanger. Norgesmeister Frisk Asker vart slått 3–7 på heimebane av Stjernen på heimebane, og vart dermed passert av Storhamar.

  Eliteserien ishockey, menn (12. Runde): Storhamar - Stavanger (2-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal