NRK Meny
Normal

Vukicevic skadet seg fra et mulig VM-comeback

Mange hadde gledet seg til å se Christina Vukicevic Demidov gjøre comeback under NM i Haugesund. Men Vukicevic skadet seg på oppvarmingen.

Vukicevic skadet på oppvarmingen.

VIDEO: Her skader Vukicevic seg, og skjønner samtidig at håpet om VM-krav ryker.

Det var knyttet stor spenning til Christina Vukicevic Demidovs comeback på friidrettsbanen. Men hun kom aldri til start.

Hun skal ha kjent det i låret under oppvarmingen og måtte trekke seg like før start.

– Jeg skjønner ikke at det skjer. Det skjer i første hekken, utbryter hun etter lårskaden.

– Hadde VM-tider inne

Trener og far, Petar Vukicevic, er naturlig nok utrolig skuffet over at datteren ikke fikk gjort comebacket. Han forklarer hva som skjedde:

– Siste start før hun skulle løpe kjente hun en kraftig strekk på baksiden av det høyre låret. En så alvorlig skade at det er helt umulig å løpe. Det blir nok et langt avbrekk, fire uker minimum, sier pappa Vukicevic.

Hadde hun VM-kravet inne?

Christina Vukicevic

TRAKK SEG: Vukicevic måtte trekke seg i siste liten fra comebacket

Foto: BERTRAND GUAY / Afp

– Absolutt, absolutt. Det er utrolig trist, livet er urettferdig. Hun har trent for dette i ett år, hun er i meget god form. Hun ville ikke gjort comeback hvis hun ikke var i kjempeform, mener Vukicevic.

Vukicevic satt seg ned og felte noen tårer etter at comebacket, og et mulig VM-krav, røyk. Mannen som kjenner Christina Vukicevic best er ikke i tvil om at datteren har det vondt nå:

– Hun har det ikke godt, mener pappaen.

Ikke konkurrert siden 2012

I mai i år meldte hun at hun skulle gjøre comeback.Det comebacket skulle være under NM i Haugesund denne helgen.

Isabelle Pedersen, Vukicevics største konkurrent i Norge, syns det var kjedelig at hun ikke fikk se Vukicevic gjøre comeback.

– Hun har hatt lyst til å løpe dette i godt over ett år. Det er kjipt for min del, jeg hadde håpet å løpe mot henne, sier Pedersen til kommentatoren på banen, rett etter at det ble klart at Vukicevic måtte trekke seg.

Vukicevic har ikke vært å se på friidrettsbanen på lang tid. Sist hun deltok i konkurranse var før OL i London i 2012.

Siste nytt

 • Falt i trappen - kampen utsatt

  Tungvektskampen i boksing mellom David Haye og Tony Bellew er utsatt etter at førstnevnte falt i trappen og skadet armen.

  Tony Bellew slo David Haye i 11. runde under deres kamp i mars. Det utsolgte returoppgjøret skulle i utgangspunktet gå 17. desember, men er nå utsatt til enten 24. mars eller 5. mai.

  Tony Bellew og David Haye
  Foto: TOLGA AKMEN / AFP
 • Wikheim matchvinner i Danmark

  Tidligere Strømsgodset-spiller Gustav Wikheim ble matchvinner da Midtjylland slo Aalborg 1-0 i den danske superligaen mandag. 24-åringen ble matchvinner to minutter før full tid. Wikheim erstattet Alexander Sørloth etter 76 minutters spill.

  Gustav Wikheim
  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix
 • Matip går glipp av Sevilla-kampen

  Liverpools Joel Matip spiller ikke tirsdagens mesterligakamp mot Sevilla på grunn av lårtrøbbel.

  26-åringen spilte ikke da Liverpool slo Southampton 3-0 i serien lørdag. Nå bekrefter manager Jürgen Klopp at han er ute mot spanjolene, melder BBC.

  Matip
  Foto: CARL RECINE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn