Vukicevic på 8.-plass i Tyskland

Vladimir Vukicevic ble nest sist på 110 meter hekk i ISTAF-stevnet i Berlin søndag. Han tikket inn til tiden 13,70 og havnet på 8.-plass.

Løpet gikk kun to dager etter at Vukicevic tok et suverent NM-gull i Kristiansand.

Forrige måned forbedret han sin egen norgesrekord til 13,42. Det greide 30-åringen i et stevne i Sveits.

Devon Allen tok seieren i det tradisjonsrike stevnet i den tyske hovedstaden på 13,10. Han slo den brasilianske OL-bronsevinneren Ronald Levy med ett hundredels sekund.

aFvINQfiBLY
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Siste nytt

 • Zlatan med frispark-scoring

  Zlatan Ibrahimovic er i ferd med å finne formen igjen etter sine langvarige skadeproblemer. Han scoret direkte på frispark da Milan vant 3-0 over Genoa.

  Før det var spilt ti minutter av onsdagens bortekamp fikk den 40-årige svensken ta frispark fra 25 meter. Milan stilte opp flere spillere foran muren, og mens han var i tilløpet løp de til siden i håp om å lage et hull han kunne skyte i.

  Zlatan skrudde i stedet ballen på den andre siden av muren og så den forsvinne inn i hjørnet utenfor keeper Salvatore Sirigus rekkevidde.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Tano Pecoraro / AP
 • «Moi» tilbake for Southampton

  Mohamed Elyounoussi fikk spille det siste kvarteret da hans Southampton spilte 2-2 mot Leicester i Premier League onsdag kveld.

  Elyounoussi hadde vært på banen i ti kamper på rad for Southampton før han gikk glipp av møtet med Liverpool på bortebane sist runde.

  Mohamed Elyounoussi
  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN
 • Snødrama i opprykkskamp

  2.-divisjonslaget Hødd kjemper for alvor om plass i neste års 1. divisjon etter å ha slått Stjørdals-Blink 3-2 i tett snøvær på Høddvoll onsdag.

  1.-divisjonslaget Blink har dermed et tøft utgangspunkt når duellen blir avgjort lørdag.

  Før kampen var det et heftig snøfall på stadion, og banemannskapene fikk ryddet banen i tide til kampstart.

  Etter 53 minutter ble kampen stoppet i en drøy time før den ble satt i gang igjen. Det fortsatte å snø etter at banen ble ryddet, men kampen ble fullført.

  NM i fotball 2021: Hødd - Molde (1-2).
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal