Volleyball

Oppsummert

16.00: EM-kvalifisering, Georgia – Norge

 • Storeslem til Førde i NM

  Også herrelaget til Randaberg Volleyball måtte se slaget tapt i finalen. Laget klarte ikke å komme opp på samme nivå som Førde holder. Dermed tapte Randaberg 0–3. – I dag var de bedre enn oss i alle faser av spillet, sier kaptein Ask Helland-Hansen.

  NM i volleyball
  Foto: RANDABERGVOLLEYBALL.NO
 • Tap for Randaberg i NM-finale

  Randaberg Volleyball sitt damelag tapte 1–3 i NM-finalen mot Førde. Det ble en spennende finale, og vinnerne fikk sterk motstand. – Jeg er veldig skuffet nå. Men jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som gikk galt, sa kaptein Ragnhild Torgersen.

  NM i volleyball
  Foto: randabergvolleyball.no
 • Blir ikke EM for volleyballherrene

  Det blir ikke EM-sluttspill på det norske herrelandslaget i volleyball. I den siste kvalifiseringskampen møtte de Hviterussland og tapte 0-3. Etter å ha tapt de to første settene hang de bedre med i det tredje, men også det endte med tap.

  Volleyball
  Foto: Chris O'meara / AP
 • Gruppeseier for Mol og Sørum

  Anders Mol og Christian Sørum starter den nye sandvolleyballsesongen der de slapp i fjor. Fredag vant de sin gruppe i verdensserieturneringen i Nederland og tar seg direkte videre til åttedelsfinalen lørdag.

  FIVB Las Vegas Open Presented by p1440
  Foto: Sam Wasson / AFP
 • Begge randaberglagene til cupfinale

  Også randabergherrene er klare for cupfinale. Det er klart allerede før andre semifinalekamp er ferdigspilt. Randaberg slo Spirit Lørenskog i første kamp, og har vunnet de to første settene i andre kamp. Hvem de møter i finalen blir klart senere.

  Randaberg volley vann sin andre semifinale og er klare for herrenes cupfinale.
Randaberg volley vann sin andre semifinale og er klare for herrenes cupfinale.

Siste nytt

 • Forfang hoppet med ødelagt binding

  Johann André Forfang hoppet med knekt binding i første omgang av søndagens renn i Zakopane. – Jeg dobbeltsjekka at bindingen holdt seg i støvelen på toppen, men det er klart det var jo litt vanskelig å skulle slippe bommen og stole på at bindinga satt, sier Forfang til NRK.

  Johann André Forfang
  Foto: Barbara Gindl / AFP
 • Oppløftande norsk hopping

  Robert Johansson sikrare seg årets første 2.-plass i verdscupen i Zakopane søndag, bak Stefan Kraft. Det vart ein god norsk dag i hoppbakken. Johann André Forfang hoppar seg opp til ein sterk 4.-plass, etterfølgt av Halvor Enger Granerud på 5.-plass.

  Robert Johansson
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Magnus Carlsen med ny siger

  Etter Carlsen sin imponerande siger mot Richard Rapport søndag, leiar nordmannen storturneringa Wijk an Zee, saman med Viswanathan Anand. Carlsen har tre sigrar og fem remis. Måndag er det kviledag i Nederland, før han tysdag møter Samuel Shankland.

  Ny siger
  Foto: Koen Suyk / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal