Volleyball

Oppsummert

16.00: EM-kvalifisering, Georgia – Norge

 • Stod berget plassen

  Stods volleyballherrer berget i helga plassen i eliteserien da de slo Toppvolley Norge 3–0 på hjemmebane. I kvinneklassen er det for lengst klart at Lierne rykker ned, etter en sesong uten en eneste seier. Her ligger NTNUI på sjetteplass.

 • Storeslem til Førde i NM

  Også herrelaget til Randaberg Volleyball måtte se slaget tapt i finalen. Laget klarte ikke å komme opp på samme nivå som Førde holder. Dermed tapte Randaberg 0–3. – I dag var de bedre enn oss i alle faser av spillet, sier kaptein Ask Helland-Hansen.

  NM i volleyball
  Foto: RANDABERGVOLLEYBALL.NO
 • Tap for Randaberg i NM-finale

  Randaberg Volleyball sitt damelag tapte 1–3 i NM-finalen mot Førde. Det ble en spennende finale, og vinnerne fikk sterk motstand. – Jeg er veldig skuffet nå. Men jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som gikk galt, sa kaptein Ragnhild Torgersen.

  NM i volleyball
  Foto: randabergvolleyball.no
Randaberg volley vann sin andre semifinale og er klare for herrenes cupfinale.

Siste nytt

 • Ukraina vant U20-VM

  Sør Korea tok en tidlig ledelse i finalen, men det var ukrainerne som kunne juble til slutt. Vladislav Suprijaga utlignet først til 1-1, før han deretter sendte Ukraina opp i ledelsen. Like før slutt punkterte Georgi Tsjtajsjvilij kampen.

  Ukraina vant U20-VM
  Foto: Janek Skarzynski / AFP
 • Canada slo New Zealand

  Jessie Fleming og Nichelle Prince scoret målene for Canada da de slo New Zealand 2-0. Canada står nå med seks poeng etter to kamper, like mange som Nederland, som de møter i den siste kampen i gruppespillet.

  Canada feirer 2-0-scoringen over New Zealand
  Foto: Francisco Seco / AP
 • Ble Nederlands mestscorende

  Vivianne Miedemas to mål i Nederlands 3-1-seier over Kamerun var hennes 59. og 60. landslagsmål. Hun passerte dermed Manon Melis og er nå Nederlands mestscorende landslagsspiller gjennom tidene. Seieren betyr at Nederland er videre i VM.

  Vivianne Miedema feirer etter å ha scoret sitt andre mål i Nederlands 3-1-seier over Kamerun
  Foto: Michel Spingler / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal