Volleyball

Oppsummert

16.00: EM-kvalifisering, Georgia – Norge

 • Stod berget plassen

  Stods volleyballherrer berget i helga plassen i eliteserien da de slo Toppvolley Norge 3–0 på hjemmebane. I kvinneklassen er det for lengst klart at Lierne rykker ned, etter en sesong uten en eneste seier. Her ligger NTNUI på sjetteplass.

 • Storeslem til Førde i NM

  Også herrelaget til Randaberg Volleyball måtte se slaget tapt i finalen. Laget klarte ikke å komme opp på samme nivå som Førde holder. Dermed tapte Randaberg 0–3. – I dag var de bedre enn oss i alle faser av spillet, sier kaptein Ask Helland-Hansen.

  NM i volleyball
  Foto: RANDABERGVOLLEYBALL.NO
 • Tap for Randaberg i NM-finale

  Randaberg Volleyball sitt damelag tapte 1–3 i NM-finalen mot Førde. Det ble en spennende finale, og vinnerne fikk sterk motstand. – Jeg er veldig skuffet nå. Men jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som gikk galt, sa kaptein Ragnhild Torgersen.

  NM i volleyball
  Foto: randabergvolleyball.no
Randaberg volley vann sin andre semifinale og er klare for herrenes cupfinale.

Siste nytt

 • Brøt LA Galaxys seiersrekke

  Etter fem strake seire for Jørgen Skjelvik og Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy ble det kun 0-0 borte mot Minnesota United. Adama Diomande og Los Angeles FC topper Western Conference tre poeng foran Skjelvik & Co., men har én kamp mer spilt.

  skjelvik
  Foto: Brace Hemmelgarn / Reuters
 • Bayern München til cupfinale

  Bayern München er klar for finale i den tyske cupen etter å ha vunnet 3-2 borte mot Werder Bremen i onsdagens semifinale. To mål av Robert Lewandowski og ett av Thomas Müller sørget for finalebilletten. De møter dermed Leipzig i cupfinalen 25. mai.

  Germany Soccer Cup
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Wolverhampton ga Arsenal bank

  Arsenals håp om en topp fire-plassering ble enda mindre da de tapte 1-3 borte mot Wolverhampton onsdag. Det var første gang Arsenal tapte for Wolverhampton siden 1979. Når tre serierunder gjenstår ligger Arsenal på 5.-plass, ett poeng bak Chelsea.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal