NRK Meny
Normal

Her vedder de om VM-gull - taperen får svi

NRKs VM-kveld-programledere Anne Rimmen og Pål Gordon Nilsen har inngått et høyst seriøst veddemål om hvor mange gull de tror de norske utøverne drar med seg hjem fra de mange verdensmesterskapene denne vinteren. Hvor mange gull tipper du?

VM-programlederne inngikk veddemål

VM-programlederne inngikk veddemål

De to programlederne har begge et sterkt konkurranseinstinkt, og straffen er sviende for den av de to TV-profilene som tipper dårligst når antallet norske VM-gull skal telles opp i begynnelsen av mars.

Anne Rimmen og Pål Gordon Nilsen

Anne Rimmen og Pål Gordon Nilsen er NRKs faste programledere under VM-kveld.

Foto: Aas, Erlend

– Dersom Anne vinner, må jeg gjøre en helt spesiell «moonwalk» direkte i studio, sier Pål Gordon Nilsen.

– Og hvis Pål Gordon vinner, må jeg avslutte den siste «VM-kveld»-sendingen på dansk, sier Anne Rimmen.

De to har altså gjettet på hvor mange VM-gull Norge tar i de ulike vinteridrettene. VM i nordiske grener (altså langrenn, hopp og kombinert), VM på skøyter, VM i alpint og VM i skiskyting er grenene som er representert - totalt 45 gullmedaljer.

VM i fristil er ikke inkludert.

Hva de to faktisk har tippet - og hvem som blir den store taperen - vil bli avslørt på den aller siste VM-kveldsendingen søndag 3. mars kl 19.45.

Hvor mange VM-gull tipper du? Du kan komme med ditt forhåndstips i kommentarfeltet under!

Siste nytt

  • Overtar som tysk landslagssjef

    Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

  • Gerrard kan bli Rangers-manager

    Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

    SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
    Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal