Hopp til innhold

Siste nytt

 • Brady-magi avgjorde for Buccaneers i sluttsekundene

  Tre magiske minutter med Tom Brady i hovedrollen snudde kampen for Tampa Bay Buccaneers mot New Orleans Saints i NFL mandag.

  45 år gamle Brady, som har vunnet Superbowl sju ganger, viste nok en gang hvorfor han regnes som den aller beste quarterbacken i amerikansk fotball.

  Med få minutter igjen å spille lå hjemmelaget under med 13 poeng for de antatt langt svakere gjestene fra New Orleans.

  En siste femmeterspasning resulterte i touchdown for Rachaad White med tre sekunder igjen å spille og seier 17-16. (NTB)

  APTOPIX Saints Buccaneers Football
  Foto: Chris O'Meara / AP
 • 73 utøvere dopingfelt fra OL i London

  Det internasjonale testbyrået (ITA) har analysert 2727 dopingprøver fra OL i London 2012 på nytt. Arbeidet har ledet til 73 nye positive prøver.

  Med nye analyseverktøy har testbyrået avslørt flere utøvere som brøt reglene for bruk av ulovlige stoffer under OL i London 2012.

  73 av de 2727 prøvene som passerte kontrollen for ti år siden, har vist seg å inneholde spor av forbudte stoffer. Resultatene har ført til at 31 medaljører i fire grener har måttet returnere sine medaljer, opplyser ITA i en pressemelding.

  – Resultatet viser tydelig at i kampen mot doping skal alle midler vi har til rådighet tas i bruk for å beskytte rettferdigheten og utøverne, sier ITA-direktør Benjamin Cohen.

  – Noen ganger er tid et slikt verktøy som gjør det mulig å ta ny vitenskap og nye metoder i bruk på prøver som ble avgitt for flere år siden, fortsetter han. (NTB)

  The London 2012 Olympic Games
  Foto: Timo Jaakonaho / NTB
 • Bierhoff ferdig som tysk fotballdirektør etter VM-fiaskoen

  Oliver Bierhoffs kontrakt som direktør i Det tyske fotballforbundet er terminert etter at det ble exit i gruppespillet under fotball-VM i Qatar.

  Det er det andre VM-sluttspillet på rad at Tyskland ikke makter å ta seg til cupspillet.

  Det tyske fotballforbundet opplyser mandag at det er felles enighet mellom partene om å terminere Bierhoffs kontrakt.

  Avtalen hadde i utgangspunktet varighet til 2024.

  (NTB)

  WCup Germany Soccer
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste