Hopp til innhold

Siste nytt

 • Bild: United-stjerne kan bli byttet med Dortmund-ving

  Manchester Uniteds Jadon Sancho kan gjøre comeback i Borussia Dortmund i januar. Handelen kan innebære at Donyell Malen går motsatt vei, melder Bild.

  Den tyske storavisen hevder torsdag å ha kilder på at den potensielle byttehandelen kan være i emning.

  23 år gamle Sancho spilte for Dortmund fra 2017 til 2021. I den perioden ble han engelsk landslagsspiller. Han gikk så til Manchester United, der han har kontrakt til midten av 2026.

  De siste månedene har han imidlertid trent på egen hånd som følge av en krangel med manager Erik ten Hag. Nå kan en retur til Tyskland bli løsningen.

  Ifølge Bild skal den nederlandske Dortmund-vingen Donyell Malen ønske seg en overgang til Premier League.

  Donyell Malen
  Foto: AP
 • Svømme-EM: Lie og Løyning til semifinalene

  Markus Lie kapret 5.-plassen i heat nummer tre og tok seg til semifinalen på 100 meter rygg i kortbane-EM i svømming i Bucuresti.

  Lie svømte inn til tiden 51,27 sekunder og var 32 hundredeler bak vinneren i sitt heat. Franske Mewen Tomac var kjappest av alle med 50,47. Semifinalene går senere torsdag.

  Det blir også semifinale på Ingeborg Vassbakk Løyning på 50 meter rygg. 27,76 ga 5.-plass i heat nummer to, og hun tok seg til semifinalene som den siste av de 16 kvalifiserte.

  Eva Kummen ble nummer sju i kvalifiseringen på 200 meter bryst og tok seg ikke til semifinalen. Kummens 2.26,30 holdt ikke til å bli blant de 16 som avanserte. (NTB)

  Portrett av Markus Lie tatt på Fornebu under Olympiatoppens samling før OL og Paralympics i Paris 2024.
  Foto: NTB
 • Fortsatt trøbbel for Petter Northug - må stå over sesongåpningen i Ski Classics

  Petter Northug (37) er ennå ikke kvitt problemene etter overbelastningen og går glipp av begge Ski Classics-rennene før nyttår.

  Det melder Adresseavisen.

  De to rennene i Bad Gastein i Østerrike til helgen går uten trønderen. Det blir heller ikke deltakelse i italienske Val Vanosta helgen etter.

  Northug skal være på plass i egenskap av av laget sitt, men uten å gå renn.

  – Petter har fremgang på overbelastningen, men det er fortsatt litt for tidlig med konkurranse. Han satser på å være tilbake i konkurranse på nyåret, sier Northugs team-manager Pål Trøan Aune til Adresseavisen.

  I november ble det kjent at Northug hadde pådratt seg trøbbel med en muskel i overarmen. Det gjorde at han måtte stå over planlagte skirenn både i finske Muonio og de nasjonale åpningsrennene på Beitostølen.

  Petter Northug
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal