VM alpint 2019

Oppsummert

 • 14.30: VM alpint. Slalåm, menn. 2. omgang.
 • Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Marius Arnesen
 • I studio: Line Andersen og Kjetil André Aamodt
 • Hirscher: – Kan være mitt siste VM

  Gullvinneren i søndagens VM-slalåm, Marcel Hirscher (29), annonserte under søndagens pressekonferanse at mesterskapet i Åre mest sannsynlig er hans siste VM.

  – Det tror jeg, ja, sa Hirscher, som ikke utelukket at han ville gi seg allerede etter denne sesongen.

  – Men det venter 10 renn til på meg, så får vi se igjen etter en pause. Da vil kanskje ting være litt klarere, kommenterer han.

  Marcel Hirscher
  Foto: Dimitar Dilkoff / AFP
 • TV 2: Trener ga seg etter konflikt

  Norges teknikktrener Stefan Kornberger har sluttet etter uenighet med Henrik Kristoffersen, i følge TV 2. – Det er på grunn av Henrik, bekrefter landslagssjef Christian Mitter til kanalen. Kornberger var en del av landslaget i åtte år.

  VM alpint 2019 Åre Slalåm menn
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Hirscher vant – trippelt østerriksk

  Marcel Hirscher hadde et hav av tid etter den første omgangen. Den ledelsen tok han vare på, og østerrikeren vant slalåmrennet i Åre. På plassene bak fulgte lagkameratene Michael Matt og Marco Schwarz. Henrik Kristoffersen endte til slutt på en 9.- plass.

  Alpine Skiing - FIS Alpine World Ski Championships - Men's Slalom
  Foto: LEONHARD FOEGER / Reuters
 • Pinturault med feilskjær

  Alexis Pinturault, den franske eleganten, har grønne tider, men så får franskmannen et feilskjær. Det koster dyrt og han legger seg på en foreløpig tredjeplass. Vi har én mann igjen, og det kan bli trippelt østerriksk.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Dobbelt norsk i kvalifiseringa

  Johann André Forfang og Daniel-André Tande sørga for dobbelt norsk under kvalifiseringa i Nizjnij Tagil i Russland fredag. Forfang svevde 130 meter og var med det best, 6,2 poeng føre Tande. Alle dei fem nordmennene kvalifiserte seg til hopprennet på laurdag.

  Robert Johansson vant NM-gull
  Foto: Frode Søreide / NRK
 • Norsk andreplass på lagsprinten

  Det norske skøytelaget for herrer gikk inn til 2. plass på lagsprinten i Nur-Sultan i Kasakhstan. Norge kom i mål 34 hundredeler bak Nederland som tok seieren, Sveits sikret tredjeplassen.

  Håvard Holmefjord Lorentzen
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP
 • Wozniacki legger opp

  Caroline Wozniacki legger opp etter Australian Open i januar. Det meldte hun på sin egen Instagram-konto. At 29-åringen legger opp etter Australian Open er neppe tilfeldig. Det var der hun vant sin første og hittil eneste grand slam-tittel i 2018.

  Tennis Wozniacki Retires
  Foto: Mark Schiefelbein / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal