Hopp til innhold

Viser ikke Warholm på åpen kanal

Rettighetshaver til OL, Discovery, har besluttet å vise både friidretten og håndballgutta på deres strømmetjeneste Discovery+ fredag. Det skriver VG.

Karsten Warholm skal løpe forsøksheat på 400 meter hekk klokken 04.30 i natt. I tillegg skal de norske håndballgutta møte Tyskland klokken 14.30 i morgen.

Med tanke på at all friidrett skal sendes på strømmetjenesten, vil også Hedda Hynnes forsøksheat på 800 meter, Ola Stunes Isenes kvalik i diskos og Karoline Bjerkeli Grøvdals forsøksheat på 5000 meter kun være mulig å se på strømmetjenesten.

– OL er verdens største idrettsarrangement, og vi viser over 3500 timer med øvelser fra Tokyo. Alt sendes direkte på Discovery+, og det er også mulig å se alle øvelsene i opptak. Dette er gratis for nye kunder. Vi gjør redaksjonelle prioriteringer hele tiden, sier operativ leder i Discovery Norge, Espen Skoland.

Du kan følge alle øvelsene på NRK Sports radiosendinger.

Karsten Warholm
Foto: Clement Mahoudeau / AFP

Sportsnyheter

Dommer hevder han ble spyttet på – spilleren nekter

Dommer Stian Røvig Sletner hevder han ble spyttet på av Ahmed El-Amrani etter at han ga Hønefoss-spilleren det gule kortet for en takling. Men El-Amrani nekter for at det var det som skjedde.

NM 2021 i fotball, menn (finale): Bodø/Glimt - Molde

Cupfest på NRK – sjå målene fra første runde

Torsdag var det duka for cupfest her på NRK. Bodø/Glimt, Rosenborg og Vålerenga var blant laga som skal i elden. Alle måla frå kampane med eliteserielaga kan du sjå her:

Siste nytt

 • Marco Rose fikk sparken som Borussia Dortmund-trener

  – Etter en intens analyse av sesongen på torsdag har klubben kommet frem til å gå nye veier. Vi ønsker Marco Rose lykke til videre, skriver klubben på Twitter.

  Rose ledet Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund til sølv i Bundesliga denne sesongen, men ble slått ut i gruppespillet i mesterligaen. 45-åringen tok over klubben før 2021-sesongen og har tidligere trent Haaland i RB Salzburg.

  – Denne dagen er ikke lett for noen av oss, fordi den gjensidige respekten vi har mellom hverandre er stor, sier klubbdirektør Hans-Joachim Watzke.

  Bundesliga - VfB Stuttgart v Borussia Dortmund
  Foto: HEIKO BECKER / Reuters
 • Fyrer løs mot eksperten: – Vask munnen din

  Everton sikret torsdag kveld plassen i Premier League og feiringen tok helt av på Merseyside. Men følelsene var også i sving på sosiale medier der eksperten og tidligere Liverpool-kaptein Jamie Carragher havnet i ordkrig med Everton-stjernen Richarlison.

  – I hver Everton-kamp jeg ser faller han (Richarlison) tre eller fire ganger som om han har en alvorlig skade før han bare reiser seg opp! Det handler ikke om å få en straffe eller frispark, men å late som han er skadet når han ikke er der, tvitret Carragher.

  Han slettet senere meldingen, men brasilianeren hadde allerede fått med seg ordene til Liverpool-legenden, og fyrte tilbake:

  – Vask munnen din før du snakker om meg og Everton. Jeg respekterer deg ikke.

  Noe som tydeligvis ble tatt godt imot av Carragher.

  – Jeg liker faktisk dette, svarte han fredag morgen.

  Premier League - Everton v Crystal Palace
  Foto: CARL RECINE / Reuters
 • Carlsen til India – tatt ut i Norges sjakk-OL-tropp

  Magnus Carlsen er blant Norges utvalgte til årets sjakk-OL. Turneringen holdes i indiske Chennai, der 31-åringen tok sin første verdensmestertittel i 2013.

  På herresiden stiller også Aryan Tari, Jon Ludvig Hammer, Johan-Sebastian Christiansen og Frode Urkedal. Norges lag i kvinneklassen består av Monika Machlik, Sheila Barth Stanford, Edit Machlik, Alena Ayzenberg og Maud Rødsmoen.

  – Vi er stolte av å kunne presentere to sterke lag til årets sjakk-OL. Med verdensmesteren på førstebord har vi sjansen til å knive om edelt metall. Sjakk-OL er det mest prestisjefylte mesterskapet for lag i sjakkverdenen, og at vi kan være med og kjempe i teten her, er helt fantastisk, sier president i Norges Sjakkforbund, Simen Agdestein, i en pressemelding.

  (NTB)

  Magnus Carlsen i lynsjakk-VM parti 16
  Foto: CHRISTIAN KRAKENES / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste