NRK Meny
Normal

Send oss video med dine OL-argumenter

Er du for eller mot et OL i Oslo 2022? Hva er dine argumenter for ditt syn? Send oss en video der du forteller hva du mener og hvorfor, og du kan få dem vist på Sportsrevyen søndag kveld.

Hva mener du om OL i Oslo, vi vil ha din mening på video til en sportsrevysak.

Si din OL-mening og bli vist på Sportsrevyen søndag

Fredag kl. 12.00 skal de som har vurdert og regnet på søkernes kostnadsoverslag, legge fram sine konklusjoner.

Det er ulike instanser både i departementene og privat som på regjeringens oppdrag har vurdert tallmaterialet fra søkerkomiteen i Oslo.

Det er disse tallene og denne kvalitetssikringen Stortinget skal bygge på når de i løpet av neste år skal si ja eller nei til statsgaranti for et OL i Oslo om drøyt åtte år.

I Sportsrevyen søndag skal vi vise hva folket mener. Det er her DU kommer inn, ved å sende inn DIN video.

Send den på e-post til nrksport@nrk.no – eller bruk #nrksport på Instagram. Du kan også bruke NRK Sport sine facebooksider.

Enkelte politikere har tatt standpunkt allerede. Arbeiderpartiets Libe Rieber-Mohn og Høyres Stian Berger Røsland har varslet at de vil stemme ja . Siv Jensen (Frp) og Audun Lysbakken (SV) er blant dem som har sagt at vil stemme nei .

Hva sier du? Fortell det på Sportsrevyen.

Hvis du selv er usikker på hva du vil stemme, kan du lese kronikken «Ja eller nei til OL?», eller Idrettsforbundets egen presentasjon, «Mytene og sannheten om OL».

Du kan også høre en debatt fra Dagsnytt 18 om kostnadene ved å arrangere et OL.

Her kan du finne andre argumenter for og imot ditt syn:

Hvis du har meninger om dette når kvalitetsrapporten er klar fredag kl. 12.00, kan du fortelle dem på en video. Den kan du sende inn til oss. Vi viser et bredt utvalg av dem på Sportsrevyen søndag kl. 19.45.

NB: Ta opp videoen i breddeformat (med mobilen liggende horisontalt). Da blir formatet mye mer tv-vennlig, og blir dermed lettere for oss å vise på Sportsrevyen.

Siste nytt

  • Ankelbrudd for Marcel Hirscher

    Alpinisten Marcel Hirscher har pådratt seg et brudd i ankelen på trening. Det melder østerrikeren selv på sin Twitter- og Instagram-konto. Han ble fløyet til sykehuset i Salzburg og ventes å være ute i rundt seks uker.

    Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: LSK Kvinner - Avaldsnes
Toppserien: LSK - Avaldsnes
Toppidrettsveka: Sprint
Toppidrettsveka: Sprint i Aure
Toppidrettsveka: Sprint