Ted-Jan Bloemen og Sverre Lunde Pedersen

Slik var OL-dagen

Simen Hegstad Krüger falt og brakk staven etter 200 meter, men kom sensasjonelt tilbake og vant OL-gull på 30 kilometer med skibytte. Martin Johnsrud Sundby og Hans Christer Holund sørget for norsk trippelseier. Og Sverre Lunde Pedersen tok bronse på 5000.

Dette skjer søndag 11. februar

01.05: Curling – Mixed doubles: Norge - Kina
01.05: Curling – Mixed doubles: Finland - USA
01.05: Curling – Mixed doubles: Sveits - OUR
01.05: Curling – Mixed doubles: Canada - Sør-Korea
02.00: Kunstløp – Lagøvelse: Kortprogram (isdans), kortprogram (kvinner), friløp (par)
02.00: Snowboard – Slopestyle finale, menn (M)
03.00: Alpint – Utfor, menn (M)
05.30: Snowboard – Slopestyle kvalifisering, kvinner
07.15: Langrenn – 30 km skiathlon, menn (M)
08.00: Skøyter – 5000 meter, menn (M)
08.40: Ishockey – Gruppe A, kvinner: Finland - USA
10.50: Aking – Løp 3 og 4, menn (M)
11.30: Freestyle – Kulekjøring finale 1. omgang, kvinner
12.05: Curling – Tie-break, mixed doubles, Norge - Kina
12.15: Skiskyting – Sprint, menn (M)
13.00: Freestyle – Kulekjøring finale 2. omgang, kvinner (M)
13.10: Ishockey – Gruppe A, kvinner: Canada – OAR

Høydepunkter

Hopp: Lundby falt på trening

Maren Lundby
Foto: Matthias Schrader / AP

Ett av Norges største medaljehåp, Maren Lundby, falt på hopptrening søndag. Det er uklart om hun ble skadet. Hun falt i et treningshopp på 111 meter.

– Det er ingenting som tyder på at dette kan ødelegge med tanke på OL-rennet, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til NTB.

Kvinnenes OL-renn går mandag.

Curling: Norge til semifinalen

Curlingparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten

Curling

Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten er i semifinalen i miks-klassen i curling. I dag tok dei revansj for nattas tap for Kina og vann omspelkampen med 9-7. I semifinalen måndag ventar Canada, som Norge slo i grunnspelet.

Skiskyting: Favorittfall i bingorenn

Thingnes Johannes Bø

Skiskyting

Der alle venta ein duell mellom Johannes Thingnes Bø og Martin Fourcade, blei det tyske Arnd Peiffer som tok gullet. Favorittane skaut seg bort. Peiffer fekk følgje av Michal Krcmar og Dominik Windisch på pallen. Erlend Bjøntegård ble beste nordmann på femteplass. Thingnes Bø blei nr 31.

Skøyter: Pedersen tapte sølvet med to tusendeler

Ted-Jan Bloemen og Sverre Lunde Pedersen

Bronse på skøyter

Sverre Lunde Pedersen blei slått med to tusendeler av Ted-Jan Bloemen i samløp, men tok likevel bronse på 5000 m. Pedersen leia inn på oppløpet, men Bloemen hadde større fart. Tidene blei 6.11,616 og 6.11,618. Sven Kramer vann og tok sitt tredje strake OL-gull på distansen.

Langrenn: Simen Hegstad Krüger vant OL-gull etter fall og stavbrekk

Kruger

Tredobbelt i langrenn

Simen Hegstad Krüger stod for ett av langrennshistoriens mest imponerende comeback. Etter bare 200 meter falt 24-åringen og brakk staven, og lå på det meste nesten 40 sekund bak teten. Men nordmannen kjempet seg tilbake, og gikk inn til OL-gull på 30 kilometer med skibytte. Martin Johnsrud Sundby (sølv) og Hans Christer Holund (bronse) sørget for norsk trippelseier. Johannes Høsflot Klæbo ble nummer ti.

Alpint: Sterk vind stoppet OL-utforen

Aksel utfor

De raskeste og tøffeste gutta må vente på sin første OL-øvelse. Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud og Alekander Aamodt Kilde var klare til å gi gass i utforløypa, men ble stoppet av vinden i Pyeongchang. Nå er utforen utsatt til torsdag i neste uke.

Curling: Samboerne må ut i omspill for semifinaleplass etter tabbe

Curlingparet

Samboerne Magnus Nedregotten og Kristin Moen Skaslien må ut i omspill for å klare en semifinaleplass. Curlingparet tapte nemlig sin andre kamp på rad da Kina ble for sterke. En tabbe i den sjette omgangen av Skaslien gav kineserne fem poeng. Da så ikke Norge noen vits i å fortsette kampen og gav opp. Dermed blir det omspill mot nettopp Kina. Kampen går klokka 12 i dag norsk tid.

Snøbrett: Vinden ødela for de norske da 17-åring sjokkerte

VINTER-OS 2018 SNOWBOARD

Marcus Kleveland (bildet) var det største norske håpet i slopestylefinalen, men 18-åringen havnet på rompa i flere av omgangene og endte til slutt på en skuffende 6. plass. Ståle Sandbech ble skjøvet ned på den sure fjerdeplassen. Gullet gikk til 17 år gamle Redmond Gerard fra USA som kjørte sitt livs løp i slopestylefinalen. Den tredje nordmannen i finalen, Torgeir Bergrem endte på en 8. plass.

Kvinnenes slopestylekvalifisering ble utsatt til i morgen kl 05.30 på grunn av vinden i Pyeongchang. Silje Norendal er eneste norske kvinne i konkurransen.

NRK2

Dette skjer i dag

Kampen om medaljene