NRK Meny
Normal

Auda! Her blir Vindbjarts keeper utvist for redning på 20 meter

Vindbjart gjorde alt for å stoppe Strømsgodset, men gjestene unngikk til slutt cupflause.

Keeperen til Vindbjart blir utvist.

TABBE: Keeper Benjamin Boujar ble utvist etter bare sju minutter.

Laster innhold, vennligst vent..

Vindbjart-trener Steinar Skeie hadde en god følelse før cupkampen mot Strømsgodset. Det han neppe hadde sett for seg, var keeper Benjamin Boujars kjempetabbe etter bare sju minutter.

Keeperen stod langt ute da Godset brutalt snappet opp ballen og stormet mot mål. Da skuddet kom, var Boujar raskt nede. Problemet var bare at han var flere meter utenfor sekstenmeteren da han reddet skuddet. Dermed endte det som det måtte - med rødt kort.

Tok ledelsen

Men det stoppet ikke vertene, som ligger på 11. plass i andre divisjon. Etter 14 minutter tok storscorer Øyvind Gausdal ned en langpasning, rundet keeper og sikret ledelse til hjemmelaget i Vennesla på Sørlandet.

Ifølge Drammens Tidende står den 192 centimeter lange spissen med hele 169 scoringer på 198 kamper på åtte år for Vindbjart - noe som gjør Gausdal til den mestscorede spillerne på de tre øverste nivåene.

17 år gamle Alexander Lie erstattet utviste Boujar og gjorde en god figur, med flere gode redninger før pause.

Ut på båre

Sju minutter er tydeligvis ikke et godt tidspunkt for Vindbjart. For sju minutter etter pause, fikk Drammens-laget uttelling. Et frispark fant Lars Christopher Vilsvik og han headet inn utligningen - i sin 200. kamp for klubben.

Det så dramatisk ut da Keeper Lie krasjet i Flamur Kastrati 63 minutter ut i oppgjøret. Mens Lie kom seg på beina, ble Godset-angriperen liggende livløs på gresset. Etter noen minutter med behandling, kom Kastrati seg på beina igjen, men han virket ustødig og ble fraktet ut båre.

Laster Twitter-innhold
Stygg situasjon ved Vindbjarts mål. Kastrati gikk i duell med Lie, og blir liggende. Røde Kors kommer til stedet. Noen minutter senere reiser Kastrati seg, før han blir bært ut på båre.

SE VIDEO: Her blir Flamur Kastrati skadet.

14 minutter før full tid, utnyttet nok en gang Strømsgodset en dødball på best mulig vis. Tommy Høiland headet inn et frispark på kanten av sekstenmeteren.

Dermed ble det ingen cupbombe på Sørlandet.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal