Hopp til innhold

Auda! Her blir Vindbjarts keeper utvist for redning på 20 meter

Vindbjart gjorde alt for å stoppe Strømsgodset, men gjestene unngikk til slutt cupflause.

Keeperen til Vindbjart blir utvist.

TABBE: Keeper Benjamin Boujar ble utvist etter bare sju minutter.

Laster innhold, vennligst vent..

Vindbjart-trener Steinar Skeie hadde en god følelse før cupkampen mot Strømsgodset. Det han neppe hadde sett for seg, var keeper Benjamin Boujars kjempetabbe etter bare sju minutter.

Keeperen stod langt ute da Godset brutalt snappet opp ballen og stormet mot mål. Da skuddet kom, var Boujar raskt nede. Problemet var bare at han var flere meter utenfor sekstenmeteren da han reddet skuddet. Dermed endte det som det måtte - med rødt kort.

Tok ledelsen

Men det stoppet ikke vertene, som ligger på 11. plass i andre divisjon. Etter 14 minutter tok storscorer Øyvind Gausdal ned en langpasning, rundet keeper og sikret ledelse til hjemmelaget i Vennesla på Sørlandet.

Ifølge Drammens Tidende står den 192 centimeter lange spissen med hele 169 scoringer på 198 kamper på åtte år for Vindbjart - noe som gjør Gausdal til den mestscorede spillerne på de tre øverste nivåene.

17 år gamle Alexander Lie erstattet utviste Boujar og gjorde en god figur, med flere gode redninger før pause.

Ut på båre

Sju minutter er tydeligvis ikke et godt tidspunkt for Vindbjart. For sju minutter etter pause, fikk Drammens-laget uttelling. Et frispark fant Lars Christopher Vilsvik og han headet inn utligningen - i sin 200. kamp for klubben.

Det så dramatisk ut da Keeper Lie krasjet i Flamur Kastrati 63 minutter ut i oppgjøret. Mens Lie kom seg på beina, ble Godset-angriperen liggende livløs på gresset. Etter noen minutter med behandling, kom Kastrati seg på beina igjen, men han virket ustødig og ble fraktet ut båre.

Laster Twitter-innhold
Stygg situasjon ved Vindbjarts mål. Kastrati gikk i duell med Lie, og blir liggende. Røde Kors kommer til stedet. Noen minutter senere reiser Kastrati seg, før han blir bært ut på båre.

SE VIDEO: Her blir Flamur Kastrati skadet.

14 minutter før full tid, utnyttet nok en gang Strømsgodset en dødball på best mulig vis. Tommy Høiland headet inn et frispark på kanten av sekstenmeteren.

Dermed ble det ingen cupbombe på Sørlandet.

Sportsnyheter

Fähndrich i tårer etter svenskenes «usportslige» manøver: – Vi gjør alt for hverandre

Sveriges Moa Ilar ble diskvalifisert i Lahti etter å ha hjulpet Maja Dahlqvist til seier i sprintverdenscupen. Rivalen Nadine Fähndrich stod oppløst i tårer i pressesonen.

Siste nytt

 • Riiber fikk revansj – vant i Lahti

  Jarl Magnus Riiber leverte et sterkt langrenn og tok seieren i sesongens nest siste verdenscuprenn i finske Lahti lørdag.

  Riiber gikk ut 22 sekunder bak ledelsen etter å ha blitt nummer tre i hopprennet.

  Forspranget tok Riiber raskt igjen og etter drøye tre kilometer var nordmannen side om side med ledende Kristjan Ilves. De to gikk lenge sammen, men kilometeren igjen rykket nordmannen ifra og tok seieren i rennet.

  Dermed fikk nordmannen revansj etter gårsdagens lagsprint, der han tapte spurten mot Vinzenz Geiger noe overraskende.

  Jens Lurås Oftebro gikk ut halvannet minutt bak ledelsen etter å ha blitt nummer ni i hopprennet.

  Oftebro tok seg raskt opp i en gruppe blant flere utøvere som kjempet om den siste pallplassen. Med i underkant av to kilometer igjen rykket Oftebro og finske Ilkka Herola ifra, før de gjorde opp seg imellom på oppløpet.

  Der var Oftebro sterkest og sikret to norske utøvere på pallen.

  FIS Nordic World Cup - Lahti Ski Games 2023
  Foto: Lehtikuva Heikki Saukkomaa / NTB
 • Saltvik Pedersen tok NM-gull

  Para-alpinist Jesper Saltvik Pedersen tok NM-gull i slalåm i Trysil.

  Han var godt fornøyd med dagen, til tross for at det har vært krevende forhold med mye snø og varme temperaturer lørdag. Fartsdisiplinene tidligere denne uka ble avlyst grunnet været.

  Andre omgang var bedre enn første omgang, mener han.

  – Det var litt mer flyt og litt diggere. Det kjennest greit ut. Men jeg er førstemann ut, så for meg er det ganske luksus, sier Saltvik Pedersen til NRK.

  Para-VM Alpint
  Foto: Norges Skiforbund/Lemos Media / NTB
 • Fersk NM-vinner glad for å endelig få kongepokal

  Rekruttløper Marte Kråkstad Johansen tok sin andre NM-medalje etter en dramatisk sluttspurt mot Ingrid Tandrevold og Jenny Enod.

  Johansen skjøt tjue treff, og Tandrevold måtte gå raskt i sporet for å hente henne igjen, men en sterk spurt fra rekruttløper Johansen og Jenny Enod ble for tøff.

  – Jeg hadde fantastiske ski og følte meg egentlig bra, men gjorde det vanskelig for meg selv da jeg bommet to. Når man skyter tjue treff fortjener man en kongepokal, sier Tandrevold.

  Nå er Johansen ekstremt glad for å få kongepokalen.

  – Jeg ble litt irritert over at jeg ikke fikk kongepokal i fjor. Endelig fikk jeg den, sier Johansen til NRK.

  Enod måtte ta til tårene etter sitt sølv. Det har vært en trå sesong for hennes del.

  – Det har vært en skikkelig, skikkelig trå sesong med mye covid-trøbbel i høst. Ekstra godt å være i toppen, sier Enod.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste