NRK Meny
Normal

Auda! Her blir Vindbjarts keeper utvist for redning på 20 meter

Vindbjart gjorde alt for å stoppe Strømsgodset, men gjestene unngikk til slutt cupflause.

Keeperen til Vindbjart blir utvist.

TABBE: Keeper Benjamin Boujar ble utvist etter bare sju minutter.

Laster innhold, vennligst vent..

Vindbjart-trener Steinar Skeie hadde en god følelse før cupkampen mot Strømsgodset. Det han neppe hadde sett for seg, var keeper Benjamin Boujars kjempetabbe etter bare sju minutter.

Keeperen stod langt ute da Godset brutalt snappet opp ballen og stormet mot mål. Da skuddet kom, var Boujar raskt nede. Problemet var bare at han var flere meter utenfor sekstenmeteren da han reddet skuddet. Dermed endte det som det måtte - med rødt kort.

Tok ledelsen

Men det stoppet ikke vertene, som ligger på 11. plass i andre divisjon. Etter 14 minutter tok storscorer Øyvind Gausdal ned en langpasning, rundet keeper og sikret ledelse til hjemmelaget i Vennesla på Sørlandet.

Ifølge Drammens Tidende står den 192 centimeter lange spissen med hele 169 scoringer på 198 kamper på åtte år for Vindbjart - noe som gjør Gausdal til den mestscorede spillerne på de tre øverste nivåene.

17 år gamle Alexander Lie erstattet utviste Boujar og gjorde en god figur, med flere gode redninger før pause.

Ut på båre

Sju minutter er tydeligvis ikke et godt tidspunkt for Vindbjart. For sju minutter etter pause, fikk Drammens-laget uttelling. Et frispark fant Lars Christopher Vilsvik og han headet inn utligningen - i sin 200. kamp for klubben.

Det så dramatisk ut da Keeper Lie krasjet i Flamur Kastrati 63 minutter ut i oppgjøret. Mens Lie kom seg på beina, ble Godset-angriperen liggende livløs på gresset. Etter noen minutter med behandling, kom Kastrati seg på beina igjen, men han virket ustødig og ble fraktet ut båre.

Laster Twitter-innhold
Stygg situasjon ved Vindbjarts mål. Kastrati gikk i duell med Lie, og blir liggende. Røde Kors kommer til stedet. Noen minutter senere reiser Kastrati seg, før han blir bært ut på båre.

SE VIDEO: Her blir Flamur Kastrati skadet.

14 minutter før full tid, utnyttet nok en gang Strømsgodset en dødball på best mulig vis. Tommy Høiland headet inn et frispark på kanten av sekstenmeteren.

Dermed ble det ingen cupbombe på Sørlandet.

Siste nytt

 • Hevder Fredriksen er ferdig

  Sunnmørsposten skriver at etter det de erfarer har AaFK bestemt seg for å avslutte kontrakten med Aalesund-trener Trond Fredriksen. Ifølge avisa ønsker klubben å beholde Fredriksen videre i en annen stilling i klubben, men at det ikke er avklart hvilken stilling dette blir.

  Trond Fredriksen smiler etter sigeren over RBK
  Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK
 • – Norge imponerte ingen

  Selv om de norske håndballjentene vant klart på mandag, var ikke spanske Carmen Martin videre imponert. – Jeg synes ikke Norge er for raske og hurtige. Alle vet at Norge er et bra lag, men de imponerte ingen i kveld, sier Martin til Dagbladet.

  Carmen Martin
  Foto: Ben Curtis / AP
 • Knepent tap for Andersen

  Jørn Andersen sitt Nord-Korea gikk på sitt andre ettmålstap i østasiamesterskapet i fotball tirsdag, skriver NTB. Et selvmål gjorde at kampen mot nabo Sør-Korea endte 0-1. Tapet gjør at nordkoreanerne ikke har sjanse til å vinne mesterskapet.

  Jørn Andersen i Nord-Korea
  Foto: Lasse Evensen

Sendeplan

Kl. Program Kanal