NRK Meny
Normal

Vil ikke slippe Marit

Håndballpresidenten vet hva han ønsker seg mest, men Marit Breivik vil ikke snakke om fremtiden ennå.

Marit Breivik jubler etter å ha vunnet finalen i håndball-EM
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Marit Breivik ledet Norge til sitt sjette mesterskapsgull i går. Men spekulasjonene går nå om dette var suksesstrenerens siste mesterskap.

Les: EM-gull til Norge

Glad i Marit

Håndballpresident Arne Sverre Modahl er imidlertid ikke i tvil om hva han ønsker når kontrakten til suksesstreneren går ut til våren.

- Vi har jo lyst å ha Marit, det er det ingen tvil om. Om hun ønsker å fortsette som landslagstrener, den diskusjonen må vi ta, men det er klart: Vi er ikke noe mindre glad i Marit enn resten av Norge og spillerne, stråler han.

Nett-TV: Intervju med Breivik og håndballjentene

Mange uker til

Marit Breivik selv har annonsert at hun er i tenkeboksen etter dette mesterskapet. Etter finaleseieren i går var hun lite meddelsom overfor NRK når det gjaldt fremtiden.

- Det er ingen grunn til å tenke noe på det nå. Nå skal vi feire EM-gull. Jeg har en avtale med Håndballforbundet, og det blir en avklaring i februar - og det er mange uker til, sa hun.

Avgjørende

For veteranen Tonje Larsen avgjøres fortsatt landslagskarriere av hvem som er trener for Norge.

Les: Tonje Larsen i tenkeboksen

- Vi får se hva som skjer og hvem som er trener. Hvis ikke Marit har motivasjonen og har lyst, synes jeg hun bør si takk for seg. Men hvis motivasjonen og lysten er der, er hun en veldig god trener, da. Og bedre trener på landslaget går det vel ikke an å ha, sier hun.

Les også: - EM-gullet er vår fortjeneste

Hva synes du om innsatsen til Marit Breivik og håndballjentene?

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Ingebrigtsen hjemkomst