Ødegaard tilbake i Drammen

Men Ødegaards far vil ikke avkrefte at de har vært i Madrid.

Martin Ødegaard
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Vi er to minutter fra Drammen vi, sier Hans Erik Ødegaard når NRK.no får kontakt med han i kveld.

Hans Erik Ødegaard

Hans Erik Ødegaard håndterer den enorme interessen rundt sin egen sønn.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Rykteflommen rundt Martin Ødegaard (15) fikk igjen fart på seg da den spanske TV-journalisten José Luis Sánchez twitret at han var på besøk hos Real Madrid i dag.

Pappa Ødegaard på sin side ønsker verken å bekrefte eller avkrefte spekulasjonene overfor NRK.

– Det andre hevder er ikke så lett for meg å kommentere. Vi trenger ikke å bidra til at det blir enda mer spekulasjoner, sier han.

Hevder å ha sett Ødegaard

Det norske stortalentet har flere ganger blitt koplet til både Barcelona og Real Madrid, og det har lenge vært klart at 15-åringen ville besøke flere europeiske klubber når sesongen i Norge var over.

Men i dag hevdet altså den spanske journalisten José Luis Sánchez at Ødegaard var på Real Madrids anlegg Valdebebas for andre gang, for å bli bedre kjent med klubben.

– Ingen kommentar, gjentar Hans Erik Ødegaard.

Interessen øker

Både hovedpersonen selv og faren har tidligere fortalt at de kommer til å besøke flere klubber etter at sesongen avsluttes førstekommende søndag. Først etter siste seriekamp borte mot Rosenborg vil 15-åringens planer bli kommentert.

– Interessen er veldig stor, men vi vil gjøre oss ferdig med sesongen før vi kommenterer noe mer om Martins framtid, avslutter Hans Erik Ødegaard.

Siste nytt

 • Zlatan årets angriper i Sverige

  For 13. gang ble Zlatan Ibrahimovic kåret til årets angriper i svensk fotball.

  37-åringen fikk prisen på den svenske fotballgallaen mandag, men var ikke fornøyd med antallet priser han har skaffet seg.

  Zlatan
  Foto: Christine Olsson/TT / NTB scanpix
 • Brøt Carlsen reglene?

  I sjakk er det ikke lov å røre en brikke uten å flytte den, med mindre du sier j'adoube først. Carlsen rørte en brikke i det tredje VM-partiet. Se og bedøm selv.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sjakk: Parti 3: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana