NRK Meny
Normal

Vil ikke ha fulle tilskuere

Håndballpresident Arne Modahl vil ikke åpne for ølservering under norske seriekamper.

Publikum i håndball (Illustrasjonsfoto)
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Daglig leder i Larvik, Bjørn Erik Helgeland, vil selge øl for å trekke publikum til kamper. Dette er ingen løsning, mener Modahl.

- Jeg ser i alle fall ikke på det som noen redning for at publikum skal komme på elitekamper for å drikke alkohol, det synes jeg er å mikse litt på argumentasjonen. Folk skal komme på håndball for de synes det er hyggelig og trivelig og spennende og gøy å gå på håndball, sier Modahl til NRKSport.no.

Daglig leder i Larvik, Bjørn Erik Helgeland uttalte i går at klubben ønsker å åpne for ølservering på sine arrangementer.Helgeland mener dette tilbudet vil gi publikum er bedre totalopplevelse enn det de får i dag. Modahl er ikke enig og sier forbundet vil jobbe mot fyll i norske håndballhaller.

- Vi skal ikke ha folk som er beruset inn på tribunene, avslutter han.

Siste nytt

 • Kowalczyk gir seg

  Polens langrennsstjerne Justyna Kowalczyk er ferdig som verdenscupløper. Det avslørte veteranen overfor polsk presse etter at hun ble polsk mester på 15 kilometer klassisk fredag. Hun vant både verdenscupen sammenlagt og Tour de Ski fire ganger.

  Jystyna Kowalczyk
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Tre raske då Brasil senka Russland

  Miranda, Coutinho (straffe) og Paulinho scora i løpet av 13 minutt i andre omgang då Brasil slo Russland 3-0 i Moskva i kveld.

 • Stake Leangen på andreplass

  Vegard Stake Laengen ble nummer to på fredagens etappe i sykkelrittet Volta a Catalunya. Han måtte se seieren gå til bruddkollega Jarlinson Pantano. Den norske UAE-rytteren var i brudd store deler av dagen. Med rundt 500 meter igjen stakk Pantano og fikk forspranget han trengte på Laengen, som trillet i mål like bak. Verdenstourrittet avsluttes søndag.

  Laengen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM kunstløp: Friløp kvinner