Vil ikke ha fulle tilskuere

Håndballpresident Arne Modahl vil ikke åpne for ølservering under norske seriekamper.

Publikum i håndball (Illustrasjonsfoto)
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Daglig leder i Larvik, Bjørn Erik Helgeland, vil selge øl for å trekke publikum til kamper. Dette er ingen løsning, mener Modahl.

- Jeg ser i alle fall ikke på det som noen redning for at publikum skal komme på elitekamper for å drikke alkohol, det synes jeg er å mikse litt på argumentasjonen. Folk skal komme på håndball for de synes det er hyggelig og trivelig og spennende og gøy å gå på håndball, sier Modahl til NRKSport.no.

Daglig leder i Larvik, Bjørn Erik Helgeland uttalte i går at klubben ønsker å åpne for ølservering på sine arrangementer.Helgeland mener dette tilbudet vil gi publikum er bedre totalopplevelse enn det de får i dag. Modahl er ikke enig og sier forbundet vil jobbe mot fyll i norske håndballhaller.

- Vi skal ikke ha folk som er beruset inn på tribunene, avslutter han.

Siste nytt

 • England-kaptein slit før Norge-møte

  Det er uvisst om England sin kaptein, Steph Houghton, vil bli speleklar til kvartfinalen mot Norge. Landslagssjef Phil Neville seier til Daily Mirror at kapteinen framleis har store smerter. Ho stod over treninga tysdag, etter ankelskaden som ho pådrog seg i åttandedelsfinalen.

  Women's World Cup - Round of 16 - England v Cameroon
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Italia tok seg til kvartfinalen

  Kina tapte 2–0 mot Italia i åttandedelsfinalen, og dermed er italienarane klare for kvartfinalen i VM. Valentina Giacinti sørga for italiensk leiing alt etter 15 minutt. Få minutt ut i andre omgang sørga Aurora Galli for 2–0.

  Foto: Claude Paris / AP
 • Kjetil Haug har signert for VIF

  Målvakt Kjetil Haug har teikna kontrakt med Vålerenga fram til juli 2022. 22-åring har vore på utlån ifrå Sogndal sidan april. Han har ei fortid i mellom annan Manchester City og Sarpsborg, og har 39 landskampar bak seg i aldersbestemte klassar.

  Kjetil Haug
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal