Vil ha teknikk-hjelp

Solveig Rogstad mener de kan forbedre seg mye i sporet dersom de, som guttene, får hjelp av en spesialist.

Solveig Rogstad
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

- Teknikkmessig har vi nok endel å jobbe med, sier Rogstad til NRK.

Derfor etterlyser Skiskytterkvinnene en egen teknikktrener.

Rogstad og Lunde enige

Solveig Rogstad tror en teknikktrener vil hjelpe skiskytterjentene et godt steg videre. Torgeir Bjørn er i dag trener for mennene, men kvinnene får ikke nyte godt av hans ekspertise.

- Han kunne nok vært en interessant mann å jobbe sammen med, men det får vi se etter sesongen, sier Rogstad.

NRKs skiskytterekspert Ola Lunde er enig med Rogstad.

- Det er klart de har en god del å gå på teknisk. Jeg er at guttene har egen teknikktrener som er med hele tiden. Han kunne nok sett litt på jentene også, sier Lunde.

- Kan bli aktuelt

Idrettssjef i Skiskytterforbundet, Alf Koksvik, mener kvinnetrener Audun Svartdal gjør en god teknisk jobb, men ser ikke bort fra at en egen teknikktrener kan bli aktuelt.

- Vi skal ha en evaluering etter sesongen, og da skal vi legge planene frem mot neste OL. Da får vi se hva vi mener er det viktigste å sette inn av ressurser på de forskjellige lagene, sier han.

Sportsnyheter

Solskjær buet av banen – så kom den elleville snuoperasjonen

Pipekonserten fra Old Trafford etter 45 minutter tydet på at publikum helst skulle ønske at Ole Gunnar Solskjær ble værende igjen i garderoben. Etter 90 minutter hadde pipa bokstavelig talt fått en annen lyd.

Siste nytt

 • Akershus har tillit til skistyret

  Styremedlem Dag Helland-Hansen i Akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret.

  Det blei klart i et styremøte i kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg.

  – Denne løysinga vil bli presentert før kretsledermøte. Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv Akershus skikrets i ein utsegn.

  Røste og Bråthen
 • Etterlengtet Barcelona-seier

  Barcelona slo Dynamo Kiev 1-0 etter en scoring av Gerard Piqué i første omgang. Det var en mildt sagt etterlengtet seier, etter at det spanske storlaget hadde tapt de to første kampene i årets mesterliga.

  yzYC5GH0y5Q
  Foto: JOSEP LAGO / AFP
 • Elverum vant i mesterligaen

  Elverum har fått fart på poengplukkingen i mesterligaen i håndball. Tirsdag ble Zagreb slått 30-25 foran et entusiastisk hjemmepublikum, melder NTB. Elverum fulgte dermed opp bragdseieren borte mot ungarske Szeged forrige uke.

  N
  Foto: Stian Lysberg Solum / Stian Lysberg Solum

Sendeplan

Kl. Program Kanal