NRK Meny
Normal

Vil ha med Pettersen videre

Til tross for EM-nedturen vil håndballforbundet gi landslagssjef Gunnar Pettersen ny kontrakt.

Landslagstrener Gunnar Pettersen
Foto: Fosse, Thomas / SCANPIX

Etter uavgjort 23-23 mot Kroatia i går har Norge mulighet til å kvalifisere til både OL og VM. Derfor vil Norges Håndballforbund ha  med landslagstrener Gunnar Pettersen med videre. De vil skrive langtidskontrakt med Pettersen fram til 2012. 

- Vi har ingen grunn til å ønske oss en annen landslagssjef enn Gunnar Pettersen, og det skulle neste bare mangle etter dat han har oppnådd med dette laget, sier president med Arne Sverre Modahl til Dagbladet.

- Om vi blir enige om en ny avtale med Gunnar så ser vi minst fire år fram i tid. Jeg har aldri tenkt kortsiktig, det blir helt feil for meg, sier han videre.

Pettersen glad for presidentens utspill, men vil ikke kommentere det ytterligere.

Han har ledet det norske herrelandslaget i til sammen tolv år fordelt på to perioder.

Siste nytt

 • FIS lar russerne gå verdenscup

  De seks russiske langrennsløperne som er utestengt av IOC på livstid får inntil videre lov til å konkurrere i verdenscupen. Det melder Det internasjonale skiforbundet (FIS) i en pressemelding torsdag. FIS sitt dopingpanel avventer til de får bevis fra IOC før de eventuelt ønsker å utestenge utøverne.

  Belog og Legkov
  Foto: Pierre Teyssot / Afp
 • Bekreftet: Thoresen til Russland

  Storhamar bekrefter på sine nettsider at Patrick Thoresen vender tilbake til SKA St. Petersburg i KHL. – Vi ønsker Patrick masse lykke til i jakten på sitt 3. Gagarin cup-trofe, skriver klubben. Han spiller sin siste kamp for Storhamar på søndag.

  Hockey Classic: GET-Ligaen: Lillehammer - Storhamar
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Norge slo Tyskland

  Norge måtte slå Tyskland for å gå videre til semifinalen i EM, og «Team Ulsrud» innfridde forventningene. Tyskland holdt følge med nordmennene hele veien, men Ulsrud og gjengen holdt hodet kaldt, og vant til slutt 6-4.

  Team Ulsrud
  Foto: Georgios Kefalas / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Firenasjonersturnering håndball kvinner: Norge - Sør-Korea
4-4-2 Europa League: Rosenborg - Real Sociedad