– Det er helt galskap, jeg orker ikke snakke om det engang

Sandefjord spilte med sin femte keeper for sesongen da de tapte 2-0 for Viking.

Lars Bohinen

OPPGITT: Sandefjord-trener Lars Bohinen bare ristet på hodet over de mange keeper-byttene.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Zymer Bytyqi og Jon Dadi Bödvarsson scoret målene for VIking som tok et nytt steg i retning medalje i eliteserien. Luka til Vålerenga på fjerdeplass er nå fire poeng, etter at Kjetil Rekdals menn tapte 2-0 borte mot Aalesund fredag.

Målene ble scoret på Gary Hogan, den femte keeperen Sandefjord spiller med denne sesongen.

Viking

I SLAGET: Kjell Jonevret og Viking vinner og taper i valsetakt. Lørdag ble det seier hjemme mot Sandefjord.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

– Det er helt galskap, jeg orker ikke snakke om det engang, sa en oppgitt Lars Bohinen til CMore etter kampen.

Det var allikevel ikke Sandefjords keeper som var årsaken til tapet.

– Det er ikke han det står på. Vi skal spille med en keeper en hel sesong, sånn skal det være. Vi har hatt innpå fem. Vi satte noen rekorder i fjor, og vi satte vel en her og, sa Sandefjord-treneren.

I tillegg til Hogan har også Jakob Busk, Anders Gundersen, Lars Herolfsen og Michael Elvers Tørnes stått i mål for Sandefjord.

I tillegg har 16 år gamle Vetle Heian en del opptredener på benken.

Fortjent Viking-seier

– Vi begynner å feste grepet på tredjeplassen. Vi har en del vanskelige bortekamper igjen, men vi er veldig fornøyde altså, sa Andre Danielsen til C More etter kampen.

Viking-kapteinen mente de vant greit.

– Vi burde ledet tre-fire null til pause, men det var en tøff kamp. Deter alltid vanskelig å spille mot de lagene som må ha poeng. Vi er veldig fornøyd med seier, sa han til kanalen.

Sandefjords Geir Ludvig Fevang mente også at Viking hadde full kontroll og var enig i at seieren var fortjent.

– Det er seier til et bedre lag og i har ikke så mye å stille opp med kampen sett under ett, sa Sandefjords Geir Ludvig Fevang.

Sportsnyheter

25-åringen spilte for Aruba – nå herjer han for Nederland i EM

Han er oppkalt etter Denzel Washington og spilte sine første landskamper for Aruba. Nå er Denzel Dumfries (25) Nederlands store EM-helt.

Siste nytt

 • Tøff start for Hovland

  Viktor Hovland måtte virkelig slite på åpningsrunden i US Open. Han brukte 74 slag etter en eneste birdie og fire bogeyer og er dermed tre slag over par.

  Da han notterte seg for en bogey på det 16. hullet, var det hans fjerde for dagen. Med kun en birdie på kortet, endte han altså et stykke ned på listene.

  Mange hadde ennå ikke slått ut da Hovland hadde spilt ferdig for dagen, og hans plassering etter første runde blir klar først natt til fredag norsk tid.

  Han starter fra det tiende hullet på fjerde runde fredag, men han spiller da på ettermiddagen lokal tid.

  US Open Golf. Hovland
  Foto: Gregory Bull / AP
 • Glimt-årsmøtet sa ja til VM-boikott

  Det ekstraordinære årsmøtet i Bodø/Glimt gikk mot styrets innstilling og gikk med klart flertall inn for norsk boikott av fotball-VM i Qatar.

  Boikottforslaget fra et klubbmedlem var utsatt fra det ordinære årsmøtet i vinter. Det gikk ut på at Glimt enten skal fremme forslag på fotballtinget om at Norge skal avstå fra deltakelse i mesterskapet, eller støtte tilsvarende forslag.

  Styret vurderte initiativet og engasjementet i forslaget som godt, men mente at det på nåværende tidspunkt ikke vil være riktig å støtte et forslag om boikott.

  De stemmeberettigede var ikke enige og gikk med stemmetallet 46–14 inn for boikott. Glimt vil dermed gå inn for det på lørdagens ekstraordinære fotballting. (NTB)

  Eliteserien fotball 2021: Bodø/Glimt - Haugesund (2-0)
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Foss overlegen på NM-tempoen

  Tobias Foss sikret seg gullet på temporittet i sykkel-NM i Evje. Syklisten fra Vingrom var i en klasse for seg og vant med 1.18 minutter foran nestemann.

  Det var ventet en duell mellom de OL-uttatte Tobias Foss og Andreas Leknessund. Det ble tidlig klart at det skulle handle bare om en mann.

  I mål ble det 1.18,8 til Søren Wærenskjold og 2.26 til Leknessund. Sistnevnte klarte så vidt å berge bronsen med en margin på 3,9 sekunder.

  Katrine Aalerud vant kvinnenes temporitt i NM foran Vite Heine og Mie Bjørndal Ottestad. (NTB)

  Sykkel-NM 2021. Tobias Foss
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal