Video: Ødegaards utrolige dag

Se video fra Martin Ødegaards utrolige dag i Madrid. Fotballtalentet fikk hilse på både trener Carlo Ancelotti og Sergio Ramos.

Created by InfoDispatcher

Martin Ødegaard håndhilse på selveste forsvarsstjernen Sergio Ramos på sin første dag.

Martin Ødegaard

Martin Ødegaard avfotograferes med sin nye drakt, sammen med akademisjef og tidligere angrepsstjerne Emilio Butragueno.

Foto: ANDREA COMAS / Reuters

22. januar 2015 har vært en helt spesiell dag i 16 år-gamle Martin Ødegaards liv - trolig den aller mest spesielle dagen.

Tidlig på morgenen tok han et chartret fly fra Rygge til Madrid, hvor han skulle gjennomgå legesjekk og skrive under kontrakt med det som er kjent som verdens største fotballklubb, regjerende mesterligavinner Real Madrid.

Se video øverst i saken.

Ancelotti

Carlo Ancelotti gav Ødegaard gode råd før pressekonferansen.

Foto: Real Madrid TV

Fulgt av Real Madrid TV

Hele annerledesdagen ble dokumentert og foreviget av klubbens egen TV-stasjon, Real Madrid TV. De fulgte blant annet den unge nordmannen før og etter pressekonferansen, på legesjekk og når han håndhilste på stjerner som Sergio Ramos. NRK har fått tilgang til noen av bildene.

Legesjekk Ødegaard

Ødegaard gjennomgikk legesjekken med et stort glis.

Foto: Real Madrid TV

Siste nytt

 • Johansen og Fulham klare for PL

  Fulham sikret plassen i Premier League, etter 2–1 seier i playoff-finalen mot Brentford. Kampen gikk til ekstraomganger, og det var ikke før i slutten av første ekstraomgang at Fulham fant nettmaskene.

  Joe Bryan måket til på frispark og satte inn 1–0, og fem minutter før ordinær tid satt Bryan sin andre scoring for kvelden. Brentford fikk en redusering på overtid, men den kom i seneste laget. Dermed sikret Fulham opprykket som er verdt milliarder.

  Brentford, som ikke har vært i den øverste divisjonen siden 1947, må ta til takke med nok en sesong i Championship. Stefan Johansen satt på benken hele kampen for Fulham.

  Championship Play-Off Final - Brentford v Fulham
  Foto: Matthew Childs / Reuters
 • Manchester City signerer ving

  Manchester City har signert den 20 år gamle vingen Ferran Torres fra Valencia. Spanjolen har signert en femårskontrakt med Manchester-klubben.

  – Jeg er så glad for å slutte meg til City. Alle ønsker å spille for angrepslag, og Manchester City er et av de mest offensive lag i verden, sier han til klubbens nettsted.

  Ferran Torres
  Foto: Jose Jordan / AFP
 • Wigan-anke avslått, blir nedrykk

  Den engelske fotballklubben Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist.

  Wigan ville på sine sportslige resultater ha berget plassen i mesterskapsserien med klar margin, men klubben ble idømt 12 minuspoeng etter å ha blitt satt under administrasjon i begynnelsen av juni da de nye eierne fra Hongkong medga at de ikke greide å overholde klubbens økonomiske forpliktelser.

  Uten straffen ville Wigan endt på 13.-plass, men med straffen havnet klubben nest sist og rykker ned i League One. (NTB)

  Britain Soccer Wigan Finances
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal