NRK Meny
Normal

Viasat slaktes etter Brækhus-kampen

– Jeg tror egentlig ikke den løsningen funket for noen, sa Cecilia Brækhus etter at Viasat krevde 299 kroner av alle som ville se kampen hennes mot Ivana Habazin.

Brækhus og kritikken

Her er Cecilia Brækhus med beltene, samt noe av den massive kritikken som kom mot Viasat i løpet av lørdagskvelden.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

- Jeg er så lei meg på vegne av dem. Jeg er kjempelei meg. Dessverre kan jeg ikke gjøre noe med det, men jeg forventer at det blir tatt et par grep til neste gang, sier Brækhus til Bergens Tidene, etter at svært mange reagerte på prisen Viasat krevde for å vise stevnet.

Eksisterende abonnenter måtte også ut med det samme prisen, og svært mange potensielle seere var rasende over prisen.

Viasats Facebook-sider hagler kritikken, og også på Twitter hadde svært mange tatt til tastaturet for å fortelle om det de synes var en svært høy pris.

Her er noen av svært mange som luftet sin frustrasjon.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Viasat på sin side ville ikke komme klagerne i møte på at prisen var for høy.

– Det er et spenn i reaksjonene. Det er mange som har sett kampen og er godt fornøyde, men så er det også en del reaksjoner i sosiale medier, sier Øystein Hygen Christensen, presse- og informasjonssjef hos Viasat til Bergens Tidene.

Hygen Christensen hadde også forståelse for at mange mente mye.

– Vi må bare regne med at det er mange som reagerer når vi innfører en ny tjeneste som «Pay per View». Jeg skjønner at folk reagerer på nye løsninger de ikke kjenner fra før, sa han til avisa.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal