Hopp til innhold

Veton Berisha klar for Molde

Det skriver klubben tirsdag ettermiddag. Den tidligere Viking-spilleren kommer fra den svenske klubben Hammarby.

– Det er utrolig deilig. Det er noe som har pågått over lengre tid, så det er kjekt å endelig bli klar, sier Veton Berisha til NRK.

28-åringen får draktnummer ni i Molde, og begrunner klubbvalget på følgende måte:

– Først og fremst er det den interessen Molde og Erling (Moe) har vist for at jeg skal spille her. Så er det jo en toppklubb i Norge som kjemper om titler og i Europa, sier Berisha til NRK.

I Hammarby scoret spissen fire mål på 14 kamper i Allsvenskan. I Viking gikk det bedre for rogalendingen, hvor han scoret 46 mål på 68 kamper.

TV 2 hevder at overgangssummen ligger på totalt 37 millioner kroner.

Veton Berisha signerer for Molde FK. Her står han med MFK-trener Erling Moe.
Foto: Tore Ellingseter / NRK

Siste nytt

 • Norsk 19-åring knuste finne – tok gull i junior-VM

  Sørlendingen Mathias Holbæk leverte et knallsterkt løp da han sikret gullmedalje på 20 kilometer i junior-VM i Canada. Han kjempet mot finske Niko Anttola om seieren, men med et sterkt rykk var nordmannen sterkest.

  Det ble også norsk bronse på Kristian Kollerud.

  Det var en stund fire nordmenn som hang på finnen, men det ble etter hvert for tøft for både Kollerud, Lars Heggen og Lars Michael Bjertnæs.

  Bjertnæs ble nummer åtte, mens Heggen endte på 10.-plass.

  Holbæk hang imidlertid med lenge, og Vindbjart-løperen ga Anttola kamp om gullet.

  Mot tampen rykket han ifra, og dermed ble det norsk gull både på herresiden og kvinnesiden på mandagens 20 kilometer. Det var Milla Grosberghaugen Andreassen som tok gullet på kvinnesiden.

  Også i kvinnenes løp ble gullet sikret etter et imponerende rykk.

 • Juventus-spiller klar for Leeds

  Amerikanske Weston McKennie er klar for Leeds på en leieavtale fra italienske Juventus. Avtalen inneholder en opsjon på kjøp.

  24-åringen blir dermed lagkamerat med sine landsmenn Tyler Adams og Brenden Aaronson. I tillegg er manager Jesse Marsch amerikansk.

  McKennie har signert en avtale som gjelder ut inneværende sesong, men den kan bli gjort permanent, opplyser Leeds på sine nettsider.

  McKennie var involvert i alle kampene til USA under VM i Qatar før jul og står med 41 landskamper. Han debuterte i 2017 som 19-åring.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Marco Alpozzi / AP
 • Manchester City møter Bristol City i FA-cupen

  Manchester United møter enten Derby eller West Ham i den femte runden av FA-cupen. Erling Braut Haaland og Manchester City skal spille mot Bristol City.

  United får hjemmekamp, mens Haaland og co. skal spille på bortebane. Derby og West Ham møtes senere mandag om retten til å møte United. (NTB)

  Erling Braut Haaland
  Foto: OLI SCARFF / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste