Hopp til innhold

Verstappen ut mot egen fans: – Bare ekkelt

Max Verstappen reagerer etter en video gikk viralt av at en fan, ikledd en oransje Verstappen-trøye, brant en sort Mercedes-caps under løpshelgen i Ungarn.

– Nei, jeg støtter definitivt ikke det, for det er bare ekkelt. Men jeg tror at de fleste av fansen bare jublet gjennom løpet og heiet på alle sjåførene som kom på pallen. Det er sånn jeg synes det skal være, svarte Verstappen på spørsmål om brenningen av Mercedes-effekter og omtalte hendelsen som «helt uakseptabel».

Det skjedde kun en uke etter en lignende hendelse ble filmet på tribunen under Østerrike Grand Prix. Det førte til at Det internasjonale bilsportforbundet (FIA) og Formel 1 tok grep og lanserte en ny kampanje kalt «Drive it Out».

Verstappen og Mercedes' Lewis Hamilton hadde en skikkelig kamp om verdensmestertittelen forrige sesong, hvor førstnevnte stakk av med seieren i det siste løpet av sesongen.

Under Storbritannia Grand Prix snurret Verstappen ut av banen under kvalifiseringen og ble møtt av full jubel fra Hamilton-fansen. Det likte den britiske superstjernen dårlig.

– Jeg mener vi er bedre enn det der, sa Hamilton om supporternes oppførsel.

Verstappens fans tok igjen da Hamilton krasjet under kvalifiseringen i Østerrike uken etter. Da var det full jubel fra de over 50.000 tilreisende nederlenderne. (NTB)

Max Verstappen og Lewis Hamilton
Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Sportsnyheter

Danske Axel Vang Christiansen hektet i et hinder og falt stygt på 3000 meter hinder i EM. Andorras Nahuel Carabana ofret egne finalemuligheter for å hjelpe dansken av banen.

Her ofrer konkurrenten egne sjanser for å hjelpe supertalentet

Axel Vang Christensen hektet i et hinder og falt stygt på 3000 meter hinder i EM. Da ofret Andorras Nahuel Carabana egne finalemuligheter for å hjelpe dansken av banen.

Siste nytt

 • Andersen hetset og truet etter nedskallingen

  Crystal Palace-stopper Joachim Andersen håper Instagram og Premier League tar grep etter å ha mottatt hundrevis av hatmeldinger etter 1-1-kampen mot Liverpool. – Jeg fikk kanskje 300–400 av disse meldingene i går kveld, skriver Andersen på Instagram og legger ved skjermdumper av flere hatmeldinger. – Jeg forstår at du støtter laget, men ha litt respekt og ikke lek tøff på nettet, fortsetter dansken. 57 minutter inn i kampen kokte det over for Liverpools Darwin Nuñez da han skallet ned Andersen etter en konfrontasjon.

  Liverpool
  Foto: PETER POWELL / Reuters
 • Lode fristilt fra kontrakten i Schalke 04

  Marius Lode er fristilt fra kontrakten i Schalke 04, melder klubben på Twitter. – Ingen av partene var fornøyd med situasjonen, og det er årsaken til at vi møttes og ble enige om å terminere kontrakten, sier sportsdirektør Rouven Schröder. Lode gikk til Schalke etter å ha vært med på å ta Bodø/Glimt til to seriegull i 2020 og 2021. Der har han kun fått slippe til i seks kamper og står med 206 spilleminutter for blåtrøyene.

  Fotball VM-kvalifisering herrer 2021: Norge - Latvia 0 - 0
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Aalesund-spiller ute resten av sesongen

  Alexander Ammitzbøll røk korsbåndet under 1-2-tapet hjemme mot Haugesund lørdag. Nå må han se resten av sesongen fra tribunen.

  – Det er fryktelig trist for oss og naturlig nok enda verre for Alexander selv, sier sportssjef Bjørn Erik Melland til klubbens nettside.

  Sju minutter ut i andreomgangen mot Haugesund gikk spissen i bakken. 23-åringen var tydelig preget da han ble hjulpet av banen.

  Undersøkelser i etterkant viste at fremre korsbånd hadde røket. Dermed må dansken operere og har en langt tid med opptrening foran seg. (NTB)

  Alexander Ammitzbøll røk korsbåndet.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste