NRK Meny

Verdenscup fristil

Oppsummert

 • Verdenscup fristil: skicross, menn og kvinner, direkte fra Canada
 • Sterk Killi-seier i Snowmass

  Ingen kunne gjøre noe med Johanne Killi i verdenscuprennet i slopestyle i amerikanske Snowmass lørdag. Hun vant foran Maggie Voisin fra USA og briten Isabel Atkin.

  Tiril Sjåstad Christiansen ble nest best av de norske med sin 15.-plass.

  På herresiden var det også strålende norsk innsats. Ferdinand Dahl (94,60 poeng) ble kun slått av sveitseren Andri Ragletti. Øystein Braaten endte på tredjeplass.

  Johanne Killi
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Bråten, Dahl og Killi kvalifisert

  Øystein Bråten, Ferdinand Dahl og Johanne Killi vant hvert sitt heat i kvalifiseringen til lørdagens verdenscuprenn i fristil slopestyle i Colorado. Dermed er det godt håp om norsk suksess i selve rennet, både i klassen for menn og kvinner.

  Johanne Killi
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Christiansen tilbake i verdenscupen

  Tiril Sjåstad Christiansen og seks andre norske løpere skal kjøre slopestyle i verdenscupen i friski i franske Font-Romeu lille julaften. Dermed er Christiansen tilbake i verdenscupen etter skadeperioden, skriver NTB.

  Tiril Sjåstad Christiansen
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Killi med prestisjefylt seier

  Johanne Killi stakk av med seieren i slopestylefinalen under verdenstouren i fristil i Breckenridge. Killi ble eneste kvinne som fikk se 90-tallet, og vant med 90 blank. Tess Ledeux tok andreplassen med 89 poeng, mens Sarah Höfflin fra Sveits ble nummer tre med 84, skriver NTB.

  Killi
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Killi best i kvalifiseringen

  Fristilkjører Johanne Killi var best av alle i kvalifiseringen til søndagens verdenscuprenn i slopestyle i Canada. Hun vant med 93,66 poeng. I snowboard ble Silje Norendal og Kjersti Buaas slått ut i kvaliken til finalen i Big Air på lørdag.

  Johanne Killi står med skiene ved siden av seg.
  Foto: NRK

Siste nytt

 • Singh klar for Sarpsborg

  Den tidligere VIF-profilen Harmeet Singh er tilbake i norsk fotball. Midtbanespilleren signerte i dag en 1,5-årskontrakt med Sarpsborg.

  – Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag, sier Singh til sarpsborg08.no.

  Harmeet Singh
  Foto: Sarpsborg 08
 • Birkeland går stafetten

  Lars Helge Birkeland går inn på stafettlaget, sammen med brødrene Bø og Emil Hegle Svendsen. Det betyr at Erlend Bjøntegaard er vraket, til tross for at Bjøntegaard blant annet havnet på en kanonsterk femteplass på 10km sprint tidligere i OL.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Positiv b-prøve for Krusjelnitskij

  Aleksandr Krusjelnitskijs b-prøve viser spor av meldonium. Det bekrefter Russlands olympiske komite i en pressemelding. Krusjelnitskij spilte for OURs lag i mixed curling, som tok bronse.

  Hvis laget nå diskvalifiseres, blir det norsk bronse.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal