NRK Meny

Verdenscup fristil

Oppsummert

 • Verdenscup fristil: skicross, menn og kvinner, direkte fra Canada
 • Sterk Killi-seier i Snowmass

  Ingen kunne gjøre noe med Johanne Killi i verdenscuprennet i slopestyle i amerikanske Snowmass lørdag. Hun vant foran Maggie Voisin fra USA og briten Isabel Atkin.

  Tiril Sjåstad Christiansen ble nest best av de norske med sin 15.-plass.

  På herresiden var det også strålende norsk innsats. Ferdinand Dahl (94,60 poeng) ble kun slått av sveitseren Andri Ragletti. Øystein Braaten endte på tredjeplass.

  Johanne Killi
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Bråten, Dahl og Killi kvalifisert

  Øystein Bråten, Ferdinand Dahl og Johanne Killi vant hvert sitt heat i kvalifiseringen til lørdagens verdenscuprenn i fristil slopestyle i Colorado. Dermed er det godt håp om norsk suksess i selve rennet, både i klassen for menn og kvinner.

  Johanne Killi
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Christiansen tilbake i verdenscupen

  Tiril Sjåstad Christiansen og seks andre norske løpere skal kjøre slopestyle i verdenscupen i friski i franske Font-Romeu lille julaften. Dermed er Christiansen tilbake i verdenscupen etter skadeperioden, skriver NTB.

  Tiril Sjåstad Christiansen
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Killi med prestisjefylt seier

  Johanne Killi stakk av med seieren i slopestylefinalen under verdenstouren i fristil i Breckenridge. Killi ble eneste kvinne som fikk se 90-tallet, og vant med 90 blank. Tess Ledeux tok andreplassen med 89 poeng, mens Sarah Höfflin fra Sveits ble nummer tre med 84, skriver NTB.

  Killi
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Killi best i kvalifiseringen

  Fristilkjører Johanne Killi var best av alle i kvalifiseringen til søndagens verdenscuprenn i slopestyle i Canada. Hun vant med 93,66 poeng. I snowboard ble Silje Norendal og Kjersti Buaas slått ut i kvaliken til finalen i Big Air på lørdag.

  Johanne Killi står med skiene ved siden av seg.
  Foto: NRK

Siste nytt

 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix
 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld