NRK Meny

Verdenscup fristil

Oppsummert

 • Verdenscup fristil: skicross, menn og kvinner, direkte fra Canada
 • Killi best i kvalifiseringen

  Fristilkjører Johanne Killi var best av alle i kvalifiseringen til søndagens verdenscuprenn i slopestyle i Canada. Hun vant med 93,66 poeng. I snowboard ble Silje Norendal og Kjersti Buaas slått ut i kvaliken til finalen i Big Air på lørdag.

  Johanne Killi står med skiene ved siden av seg.
  Foto: NRK
 • Videre fra slopestylekvalifisering

  Johanne Killi tok 2.-plass i sitt heat da hun kvalifiserte seg til lørdagens verdenscuprenn i fristil slopestyle. Hun ble slått bare av amerikanske Maggie Voisin, som fikk 90,33. Mennenes slopestylekvalifisering i fristil og halfpipekvalifisering i snowboard gjennomføres torsdag.

 • Wessel med fjerdeplass i Calgary

  Hedvig Wessel ble nummer fire i lørdagens verdenscuprenn i kulekjøring i Calgary. Fjerdeplassen er hennes beste resultat denne sesongen. Den norske jenta klarte imidlertid ikke hamle opp med australske Britteny Cox som vant med 82,11 poeng, skriver NTB.

  Hedvig Wessel
  Foto: Joe Klamar / AFP
 • Sæterøy på pallen i big air

  Eirik Sæterøy tok sesongens andre tredjeplass i verdenscupen da han kom på pallen i big air i Mönchengladbach. – Dette er helt utrolig. Jeg klarer nesten ikke å forstå det, sier sportssjef Christopher Frankum, ifølge NTB. Sæterøy fikk 173,60, mens Øystein Bråten, som ble nummer fire, fikk 173.

  Eirik Sæterøy
  Foto: Norges Skiforbund
 • Christiansen vant verdenscupen

  Med tredjeplass i kvalifiseringen i slopestyle fredag sikret fristilkjøreren Tiril Sjåstad Christiansen seg sammenlagtseieren i verdenscupen. Finalen går senere fredag, men allerede før den kunne den norske fristilskjøperen juble for FIS' krystallkule.

  Tiril Sjåstad Christiansen
  Foto: Lars Thomas Nordby / NRK

Siste nytt

 • Johansen-scoring i Fulham-tap

  Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, scoret sitt fjerde seriemål for sesongen da Fulham tapte 1–2 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie lørdag.

  Stefan Johansen
  Foto: Alan Walter / Reuters
 • AaFK reddet poeng på overtid

  Aalesund utlignet til 1-1 på overtid mot Kristiansund lørdag. Dermed sikret de seg et viktig poeng i nedrykksstriden. Like før slutt stormet Kristiansunds Torgil Gjertsen mot AaFK-målet som var åpent, men sentret i stedet for å skyte og det ble bom.

  Aalesund - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal