Se Diamond League fra Lausanne

Video Friidrett: Diamond League 7:14, 08.07.10

Resultater fra Lausanne (ekstern lenke)

Verdens raskeste vil hoppe lengde

Verdens raskeste mann har trollbundet en hel idrettsverden de siste sesongene. Likevel ser 24-åringen allerede nå slutten på karrieren.

- Hvis jeg vinner i London-OL om to år, vil jeg prøve noe annet. Jeg vil helt klart prøve lengdehopp før jeg gir meg, sier Usain Bolt.

Onsdag stilte han opp som DJ under et utendørsarrangement i sveitsiske Lausanne i forkant av kveldens NRK-sendte Diamond League-stevne.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Etterpå fortalte han pressen litt om sin interesse for musikk.

- Jeg liker å spille musikk, og jeg liker å danse. Jeg øver en del hjemme, og blir bedre. Men jeg er ikke utlært, sier Bolt om sine egne DJ-kunster.

Video Usain Bolt viser DJ-takter i Luasanne

Verdens raskeste mann var DJ under et arrangement i Lausanne onsdag ettermiddag. I dag løper han 100 meter i samme by.

Dropper 200 meter

Planen var først at Bolt skulle løpe 200 meter, men skaden som har plaget ham den siste tiden gjør at han i stedet velger å løpe 100 meter. De to siste årene har han vært fullstendig overlegen på både 100 og 200 meter, og også utenfor banen har han markert seg som en showmann og stor personlighet.

Under kveldens stevne er Andreas Thorkildsen en av de andre storfavorittene. Nordmannen har vunnet de to første Diamond League-konkurransene i spyd. Alle hans største rivaler deltar i konkurransen.

Sportsinteressert? Følg NRK Sport på Facebook!

Siste nytt

 • La Liga starter 11. juni

  Det spanske idrettsdepartementet bekreftet fredag ettermiddag at La Liga starter opp igjen 11. juni med derbyet mellom Sevilla og Betis. Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt, alle foran tomme tribuner. Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire.

  _Yg7VIwtYTw
  Foto: Joan Monfort / Joan Monfort
 • 850 nye millioner til idretten

  Kulturminister Abid Raja (V) legger 850 friske millioner på bordet for å kompensere inntektstapene idretten og frivilligheten har lidd under viruskrisen. I tillegg strekkes perioden det kan søkes om inntektstap fra til 31. august. – Vi kan ikke kompensere krone for krone, men målet er å treffe bredest mulig, sa kulturminister Abid Raja. Han påpekte også at bevilgningene kan økes senere ved behov.

  Abid Raja
  Foto: Vidar Ruud / Vidar Ruud
 • Løke opereres for seks brudd

  Heidi Løke står over håndballjentenes samling til uka på grunn av et inngrep i nesen. Smellen hun fikk under VM i Japan må fikses. – Det er seks brudd i nesen, og neseveggen er trykket helt ut av stilling. Den ser ut som et trekkspill, sier Løke til TV 2.

  Løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal