NRK Meny
Normal

Venus drepte spenningen

Første kvartfinalen i kvinnenes single gikk som forventet.

Venus Williams
Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS

Regjerende Wimbledon-mester Venus Williams sikret seg semifinaleplass med 6-4, 6-3 mot årets sensasjon Tamarine Tanasugarn.

Sjuendeseedede Venus Williams jager sin femte seier i Wimbledon-turneringen. Hun avgjorde første sett med en knallhard backhand. Kampen ble avgjort da Tanasugarn, rangert som nummer 60, feilet med sin forehand i andre sett.

Wimbledon 2008

Mandag overrasket den thailandske jenta alle da hun slo ut annenseedede Jelena Jankovic med 6-3, 6-2. Men mot Venus Williams i tirsdagens kvartfinale kom Wimbledon-sensasjonen til kort.

Williams finale

Venus møter russiske Elena Dementieva i en av semifinalene på torsdag. Dermed ligger det an til at søstrene møtes i finalen dersom begge to overlever sine neste kamper. Venus håper på et slik duell.

- Det vil være helt fantastisk om både Serena og jeg kom til finalen. Jeg har bare en kamp foran meg før det kan skje.

Siste nytt

 • N'Zonzi klar for Roma

  Steven N’Zonzi er klar for Roma. Han kommer fra Sevilla og koster cirka 250 millioner kroner. 29-åringen var med i Frankrikes VM-tropp som tok gull tidligere i sommer. Midtbanemannen har underskrevet en 4-årsavtale.

  SOCCER-WORLDCUP-FINAL/
  Foto: CHRISTIAN HARTMANN / Reuters
 • Ajer og Celtic utslått

  Det blir ikke mesterligafotball på Kristoffer Ajer og Celtic i høst. AEK Aten tok seg videre til siste kvalrunde med 3–2 sammenlagt. Grekerne vant 2–1 hjemme tirsdag og klarte 1–1 i Glasgow. Ajer var ikke med til Aten på grunn av karantene.

  Kristoffer Ajer
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Dahle gir seg i Ørn

  Thomas Dahle fratrer som hovedtrener for fotballjentene i Trondheims-Ørn etter en tung sesong så langt. Det gjenstår åtte kamper av serien, og Ørn ligger tredje sist. Klubben jobber med å få på plass en midlertidig trenerløsning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live med NM-veka
NM-veka: Skyting, finpistol kvinner
NM-veka
NM-veka: Skyting finpistol, kvinner
NM-veka: X trial, finale for junior og kvinner
NM-veka: X trial