Hopp til innhold

Vardy scoret etter 21 sekunder

Jamie Vardy brukte bare 21 sekunder på å score da Leicester rundspilte Southampton og viste at det ligger alvor bak ambisjonene om en retur til Premier League.

Fredagens toppkamp i den engelske mesterskapsserien endte 4-1 til et formsterkt Leicester-mannskap. Borteseieren var av det uhyre sterke slaget.

Både Leicester og Southampton rykket ned fra Premier League sist sesong. Begge har innledet inneværende sesong sterkt og jager en snarlig retur til den engelske toppdivisjonen.

I fredagens storkamp var det aldri tvil om hvor seieren ville ende. Veteranspissen Jamie Vardy brukte kun 21 sekunder på å sende gjestene i ledelsen etter svakt forsvarsspill av hjemmelaget.

Scoringen var Leicester-profilens første for sesongen.

(NTB)

Premier League - Leicester City v Everton
Foto: MOLLY DARLINGTON / Reuters

Siste nytt

 • Liverpool med sliteseier mot tabelljumboen

  Liverpool måtte jobbe for poengene mot Sheffield United, og seieren var truet langt inn i overtiden.

  Da doblet Dominik Szoboszlai ledelsen for Liverpool, og de tre poengene var sikret for de rødkledde.

  Frem til de var det bare Virgil van Dijks volleysscoring før pause som skilte lagene, og Sheffield United – som ligger sist i Premier League – jaktet utligningen.

  Den kom aldri, og Liverpool kan reise hjem med tre poeng. Dermed holder tabelltoeren avstanden opp til serieleder Arsenal på to poeng etter 15 runder.

  Virgil van Dijk etter å ha sendt Liverpool opp i 1-0 mot Sheffield United
  Foto: Jon Super / AP
 • Rosenborg-spiller ute i ti uker

  Rosenborg-spiller Camilla Linberg må belage seg på en god stund på sidelinjen etter at hun skadet seg i cupfinalen for halvannen uke siden.

  Det skriver cupmesterne på sine hjemmesider onsdag.

  – Camilla pådro seg en skade i det bakre korsbåndet og må forvente ti uker på sidelinjen, sier fysioterapeut Line Hangerhagen Stenstad.

  Rosenborg-spiller Camilla Linberg under cupfinalen
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Vålerenga med langt steg mot fornyet kontrakt

  Vålerenga vant 2-0 borte mot Kristiansund i eliteseriekvalifiseringen, og har gitt seg selv en meget god mulighet til å holde seg på det øverste nivået.

  Søndag spilles returoppgjøret på VIFs hjemmebane. Da blir det klart om hovedstadsklubben rykker ned for første gang på 23 år, eller om Kristiansund må spille i 1. divisjon for andre år på rad.

  – Hvis noen tror at det går av selv, så skal de filleristes, sier VIF-trener Geir Bakke til NRK, og legger til at «det betyr alt» å holde seg i Eliteserien.

  Vålerenga tok ledelsen etter en drøy time, da Christian Borchgrevinks presise innlegg endte opp hos Daniel Håkans. På Finlands nasjonaldag, plasserte finnen ballen i det lengste hjørnet.

  Fem minutter før slutt spilte Mohamed Ofkir fri Simen Juklerød i feltet. Den venstre vingbacken var iskald, og doblet ledelsen for Vålerenga til eufori hos de tilreisende bortesupporterne.

  – Oppgaven var voksen før kampen, og den er ekstra voksen nå. 0-2 blir vanskelig å hente inn, men vi skal ikke gi oss, sier KBK-trener Amund Skiri til NRK.

Sendeplan

Kl. Program Kanal