Vard Haugesund har sparket treneren

Hovedtrener Steinar Lein er ferdig i førstedivisjonsklubben.

I en pressemelding annonserer styret i SK Vard Haugesund at de har startet med prosessen med å tilsette ny hovedtrener for A-laget.

Steinar Lein, som gjennom mange år har bidratt sterkt til Vards fremgang, er fortsatt ønsket i klubben i annen rolle, skriver de.

Karl Oskar Emberland er fungerende hovedtrener til en ny er på plass.

– Vi ønsker også å benytte anledningen til å takke Steinar Lein for en lang og solid innsats som spiller og hovedtrener og i å ha ført Vard frem til Adecco liga spill 2013, skriver styret.

Ifølge pressemeldingen vil det pågå interne prosesser de neste dagene og det vil ikke bli gitt ytterligere kommentarer før dette arbeidet er konkludert.

Vards neste kamper er torsdag 23/5 og søndag 26/5.

KBK - VH

Fra kampen mellom Kristiansund ballklubb og Vard Haugesund i fjor.

Foto: Fridtjof Bjerkås

Sportsnyheter

Banket Johaug i sprengkulda – så smeltet Karlssons bukser i lederstolen

Det ble drama både underveis og etter målgang da svenske Frida Karlsson ga Therese Johaug en skikkelig tankevekker i sesongens første distanserenn.

Siste nytt

 • Graabak nær utrolig opphenting

  Uten Jarl Magnus Riiber på start ble det ingen ny norsk seier i den andre verdenscupkonklurransen i Ruka. Tyske Terrence Weber vant foran to landsmenn.

  Jørgen Graabak tok sjuendeplassen etter å ha gått seg opp fra sin 22.-plass etter hoppingen. Graabak lå an til å kapre tredjeplassen på imponerende vis, men ble fragått helt mot slutten.

  Det ble også sjuendeplass i fredagens sprint over fem kilometer på trønderen.

  Den tyske veteranen Eric Frenzel ble nummer to, mens Vincent Geiger tok tredjeplassen.

  Jarl Magnus Riiber og Kasper Moen Flatla ble diskvalifisert i kvalifiseringen på grunn av ureglementerte hoppdresser. Dermed ble det Espen Bjørnstad man måtte håpe på av de norske løperne.

  y5xpaIQ54H8
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Tap i double for Ruud og Durasovic

  Casper Ruud og Viktor Durasovic tapte i doublekampen mot ukrainsk motstand i Davis Cup i Oslo lørdag, men Norge leder likevel 2-1. Dermed trengs det en seier i single for avansement.

  Doublespesialistene Serhij Stakhovskyj og Denys Moltsjanov ga Ruud og Durasovic mer enn nok å hanskes med hjemme i Oslo Tennis Arena. Norges to beste tennisspillere måtte gi tapt med settsifrene 6-7 (4-7), 6-3.

  JRTrSGy8HIc
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Arsenal lekte seg til seier

  Bukayo Saka og Gabriel Martinelli scoret målene da Arsenal vant 2-0 over Newcastle lørdag. Martin Ødegaard spilte fra start for vertene, som dominerte banespillet fullstendig. Arsenal har nå like mange poeng som West Ham på den viktige fjerdeplassen, men står med én kamp mer spilt. Nyrike Newcastle ligger helt sist på tabellen.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal