Vant verdenscupen etter ett renn

Tara Geraghty-Moats har vunnet verdenscupen sammenlagt i kombinert for kvinner denne sesongen. Det har hun gjort ved å vinne det eneste verdenscuprennet som har blitt gjennomført i år.

Rennet ble avholdt i østerrikske Ramsau 18. desember.

FIS har bestemt seg for å avlyse resten av kombinertsesongen for kvinnene på grunn av usikkerheten rundt koronaviruset.

Hun fikk glasskula som bevis på bragden under VM i Oberstdorf.

Gyda Westvold Hansen havnet på andreplass i verdenscupen, mens Anju Nakamura fra Japan tok tredjeplassen.

Tara Geraghty-Moats
Foto: Terje Pedersen / NTB

Siste nytt

 • Norge møter Hellas

  Det norske fotballandslaget møter Hellas til treningslandskamp på Ullevaal stadion 6. juni, opplyser Norges Fotballforbund. Fra før er det klart at Luxembourg blir motstander fire dager tidligere. – Disse kampene blir svært viktige med tanke på forberedelsene til høstens tette kvalifiseringsprogram, sier landslagssjef Ståle Solbakken.

  Norge
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB
 • Grøvdal klar for sesongdebut

  Karoline Bjerkeli Grøvdal (30) sesongdebuterer førstkommende lørdag. Det skjer i Rekordløpet Gardermoen, et 5 km langt gateløp.

  – Hun er i såpass god form at vi håper hun kan slå den norske rekorden. Hun har ikke hatt én sykedag i hele vinter og har fått trent veldig bra, sier trener Knut Jæger Hansen til NRK.

  Det norske OL-håpet på langdistanse var skadeplaget i fjor sommer, men avsluttet 2020 med norske bestenoteringer på både 5 og 10 km gateløp.

  Tidlig i mai planlegger Grøvdal å løpe en ny 5 km som oppkjøring til en 10.000 meter på bane, der målet er å ta OL-kravet. Ifølge treneren vil Grøvdal da stille enda bedre forberedt enn førstkommende helg.

  Grøvdal har for øvrig allerede klart OL-kravet både på 5000 meter og 3000 meter hinder, men 10.000 vil trolig være hennes sterkeste øvelse i Tokyo.

  dvrioQiwTHA
  Foto: Erik Johansen / NTB
 • Norges OL-mål: 8 medaljer

  På en pressekonferanse onsdag, 100 dager før OL i Tokyo, fortalte Olympiatoppen at Norge har som mål å ta åtte medeljer i lekene. Dette er dobbelt så mange medaljer som i Rio-OL i 2016, der den norske troppen tok fire bronsemedaljer.

  I Paralympics har Norge mål om å ta flere medaljer enn i Rio, det vil si mer enn åtte medaljer.

  Stig André Berge med sin bronsemedalje fra OL i Rio 2016.
  Foto: JACK GUEZ / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal