Vålerenga snublet mot AaFK

Vålerenga er på medaljejakt, men fikk det ikke til å svinge mot et overraskende godt Aalesund-lag da lagene spilte 1-1 i Eliteserien lørdag.

Parfait Bizoza sendte Aalesund i føringen mot et medaljejagende Vålerenga, som ikke fikk til all verdens mot tabelljumboen. Aron Dønnum utlignet på straffespark og sørget i det minste for at Vålerenga spilte sin sjette strake kamp uten tap.

Aalesund - Vålerenga.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Siste nytt

 • Bohinen matchvinner for CSKA

  Emil Bohinen scoret kampens eneste mål da CSKA Moskva vant 1-0 over Krylja Sovetov i russisk eliteserie lørdag.

  Bohinen startet kampen på benken og ble byttet inn i det 72. minutt, før han nesten umiddelbart scoret sitt første mål for CSKA.

  Det var mye takket være den tidligere Vålerenga-profilen Chidera Ejuke. Nigerianeren driblet seg i kjent stil forbi flere forsvarsspillere, før han vippet ballen inn i boksen, der Bohinen sendte ballen i mål. (NTB)

 • West Ham sjokkerte Chelsea

  Ligaleder Chelsea fikk det tøft i Premier League-kampen borte mot London-rival West Ham lørdag. Arthur Masuaku ble matchvinner i 3-2-kampen.

  Resultatet betyr at Chelseas status som ligaleder står for fall. Både Manchester City og Liverpool går forbi de kongeblå på tabellen om de vinner sine kamper senere lørdag.

  Etter 87 minutter falt avgjørelsen. Arthur Masuaku så ut til å slå et innlegg, men ballen gikk i stedet mot mål i en kanonfart. Chelsea-keeper Edouard Mendy fikk noen fingrer på ballen men klarte ikke hindre baklengs. (NTB)

  Arthur Masuaku jubler for vinnermålet.
  Foto: GLYN KIRK / AFP
 • Verdenscupseier til Westvold Hansen

  Gyda Westvold Hansen var ustoppelig da hun tok sin annen strake verdenscupseier i kombinert for kvinner.

  Mari Leinan Lund ledet med på ti sekunder på Hansen etter hoppingen. Det var betydelig nærmere enn i fredagens renn.

  Allerede etter noen få hundre meter hadde Hansen tatt igjen hele forspranget og gikk rett ifra. I mål skilte det 52,6 sekunder.

  Østerrikeren Lisa Hirner sikret seg tredjeplassen. Marte Leinan Lund og Ida Marie Hagen gikk inn til fjerde- og femteplassen.

  – De norske kvinnene dominerer i kombinert, slo NRKs langrennsekspert Torgeir Bjørn fast.

  Det var tredje gang at kvinnene gikk verdenscup. I fjor fikk de bare arrangert ett renn. VM-vinneren fra Oberstdorf, Hansen, står nå med to seire og en annenplass så langt i karrieren. (NTB)

  Verdenscup Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal