NRK Meny

Vålerenga og Stavanger i mesterliga

Både Vålerenga og Stavanger er invitert til å spille i ishockeyens mesterliga (CHL) neste sesong, melder NTB. CHL skal utvide fra 40 til 44 lag og har valgt Vålerenga som ett av fire wild card. Tidligere er Stavanger, som vant forrige sesongs kontinentalcup, blitt invitert, sammen med Slovakia Kosice. Nå blir oppsettet elleve grupper à fire lag.
– Vålerenga er svært glade for å bli invitert til den nye CHL. Vi ser fram til å få spille mot de beste lagene i Europa igjen. Dette vil være en bra test for klubben og kvaliteten på vår hjemlige serie, sier Vålerengas sportsdirektør Jan Tore Kjær.

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal