NRK Meny

Vålerenga og Stavanger i mesterliga

Både Vålerenga og Stavanger er invitert til å spille i ishockeyens mesterliga (CHL) neste sesong, melder NTB. CHL skal utvide fra 40 til 44 lag og har valgt Vålerenga som ett av fire wild card. Tidligere er Stavanger, som vant forrige sesongs kontinentalcup, blitt invitert, sammen med Slovakia Kosice. Nå blir oppsettet elleve grupper à fire lag.
– Vålerenga er svært glade for å bli invitert til den nye CHL. Vi ser fram til å få spille mot de beste lagene i Europa igjen. Dette vil være en bra test for klubben og kvaliteten på vår hjemlige serie, sier Vålerengas sportsdirektør Jan Tore Kjær.

Siste nytt

 • Wolff Eikrem frigitt

  Magnus Wolff Eikrem er frigitt fra Seattle Sounders, etter kun en halv sesong i klubben. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

  Det ble 17 kamper og to mål for midtbanespilleren i MLS, der kun seks av kampene var fra start.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Ted S. Warren / AP
 • Son signerte forlenget med Spurs

  Tottenhams sørkoreanske stjerne Son Heung-min har signert en ny kontrakt med London-klubben som gjelder til sommeren 2023.

  26-åringen har scoret 47 mål på 140 kamper for Tottenham siden han ble hentet fra tyske Leverkusen sommeren 2015.

  South Korea Heung-Min Son
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Løkberg til Brann

  Brann har sikret seg Ranheim-profilen Kristoffer Løkberg. Det melder bergensklubben på sin hjemmeside. 26-åringen har imponert på Ranheims midtbane så langt i eliteserien, og vært ønsket i Brann en stund. – Det er litt vemodig, sa han til brann.no

  Eliteserien i fotball 2018. Ranheim møter Sarpsborg.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis
X Games Minneapolis -- Menn BMX Street Finale | Dave Mirra's BMX Park beste triks
X Games Minneapolis -- Menn Motorcross Quaterpipe High Air Finale | Menn BMX Big Air Finale | Menn Motorcross Freestyle Finale