Vålerenga og Stavanger i mesterliga

Både Vålerenga og Stavanger er invitert til å spille i ishockeyens mesterliga (CHL) neste sesong, melder NTB. CHL skal utvide fra 40 til 44 lag og har valgt Vålerenga som ett av fire wild card. Tidligere er Stavanger, som vant forrige sesongs kontinentalcup, blitt invitert, sammen med Slovakia Kosice. Nå blir oppsettet elleve grupper à fire lag.
– Vålerenga er svært glade for å bli invitert til den nye CHL. Vi ser fram til å få spille mot de beste lagene i Europa igjen. Dette vil være en bra test for klubben og kvaliteten på vår hjemlige serie, sier Vålerengas sportsdirektør Jan Tore Kjær.

Siste nytt

 • Dropper omstridt aldersgrense

  Linda Hofstad Helleland er innstilt som kandidat for å bli WADA-president, men har fått mye motgang allerede før valget. Den 5. november kom det et forslag fra den Afrikanske unionen om at en president må være 45 år, og ha mastergrad, noe Helleland ikke oppfyller. Mange tolket dette som et forsøk på å holde Helleland utenfor diskusjonen om å kunne bli president.

  Dopingjournalist i ARD, Nick Butler, forteller i kveld på Twitter at det forslaget ikke vil bli inkludert som et krav og at det blir avfeid som et tåpelig forslag.

  Laster Twitter-innhold
 • Sagosen vant «norsk duell»

  Sander Sagosen scoret tre mål da Paris Saint-Germain vant 27-20 borte mot Flensburg-Handewitt i mesterliga-gruppespillet i håndball. Gøran Søgard Johannessen, Magnus Jøndal og Torbjørn Bergerud var alle i aksjon for tyske Flensburg.

  Sander Sagosen
  Foto: Patrik Stollarz / AFP
 • Keita rekker Stabæks skjebnekamp

  Stabæk regner med å ha Aboubakar Keita klar til nedrykksduellen med Strømsgodset i siste serierunde 24. november ifølge Eurosport.

  Keita, som er innleid fra FC København, måtte sist søndag gå av banen med en vond ankel tidlig i andre omgang mot Odd.

  Eliteserien fotball 2018: Odd - Stabæk (0-3).
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal