Vålerenga levde farlig

Toppscorer Vidar Ørn Kjartansson reddet Vålerenga fra et pinlig resultat i cupkampen mot Elverum. To minutter på overtid satte han inn 3-2 for Oslo-laget. Daniel Fredheim Holm og Sivert Nilsen gav Vålerenga 2-0, men to Elverum-mål på to minutter gav 2-2 før Kjartansson avgjorde.

Siste nytt

 • Nilsson inn på A-landslaget

  Stina Nilsson (27) har blitt tatt ut på det svenske a-landslaget i skiskyting. Det skriver Sveriges Skiskytterforbund i en pressemelding. Den tidligere langrennsløperen har hatt en såkalt «utviklingsplass» til nå, men får tillit på øverste nivå sammen med svenske stjerner som Hanna Öberg og Sebastian Samuelsson i tiden fremover. Nilsson fikk gå verdenscup i Östersund i mars, kun ett år etter at hun bestemte seg for å bli skiskytter.

  Skiskyting Sverige
  Foto: Nisse Schmidt/tt / NTB
 • Diamond League-åpningen flyttes

  Diamond League har gjort flere endringer i programmet fram mot OL i Tokyo. Fredag presenterte de denne planen for gjennomføring av friidrettsstevner på høyeste nivå:

  ** Åpningen som skulle ha gått i Rabat 23. mai flyttes til Gateshead samme dato. Her er det både 1500 og 5000 meter for menn på programmet.

  ** Stevnet i Doha 28. mai går som planlagt.

  ** Stevnet som skulle ha gått i Roma 4. juni flyttes til Firenze 10. juni.

  ** Bislett Games, som skulle ha gått 10. juni, flyttes til 1. juli.

  ** Det er foreløpig ingen endringer for stevnene i Stockholm 4. juli, Monaco 9. juli og London 13. juli.

  Britain Athletics European Team Championships
  Foto: Scott Heppell / Ap
 • Ny Bislett-dato, kan bli flyttet

  Fredag la Diamond League-arrangørene fram en revidert stevnekalender for perioden fram til OL i Tokyo. Bislett Games, som skulle ha vært arrangert 10. juni, ligger inne 1. juli. Stevnesjef Steinar Hoen påpeker at det fortsatt er et vesentlig forbehold om at Norge gjenåpnes.

  Han er avhengig av at utøvere fra hele verden skal kunne komme til Norge uten å havne i karantene. Derfor følger han nøye med på myndighetenes planer for koronarestriksjoner.

  – I det mest optimistiske scenariet, skal fase 2 av gjenåpningen starte 16. mai. Fase 3 starte tidligst tre uker etter fase 2. Fase 4 kan starte tidligst tre uker etter fase 3, det vil si 27. juni, påpeker han.

  Hoen mener derfor at han 16. mai vil vite om arrangement 1. juli er realistisk. Før den tid kan han heller ikke begynne å jobbe med deltakerlista.

  – I dag sender jeg ut en melding til alle managere og agenter og ber dem holde av datoen. Men vi må være ærlige. Jeg kan ikke inngå avtaler med utøverne før jeg vet at vi kan arrangere stevnet, sier han.

  0Ty6O8iMTeM
  Foto: Cornelius Poppe / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal