NRK Meny

V-cup hopp: kvinner

Oppsummert

Direkte fra Zao. Kommentatorer: Ingrid Sørli Glomnes og Anette Sagen.

 • Lundby nær ved å bli historisk

  Maren Lundby var svært nær ved å slå rekorden på antall verdenscupseire, men endte til slutt på en andreplass og brøt dermed seiersrekken sin. – OL-formen er bekreftet uansett. Det kan vi være enige om, sier NRKs kommentator Ole Kristian Stoltenberg.

  Lundby
  Foto: Nobuki Ito / AP
 • Ny utklassingsseier for Lundby

  Maren Lundby er i glitrende form, og tok søndag sin femte strake seier i verdenscupen. I krevende forhold leverte hun det lengste hoppet i begge omganger, og hun vant med 30,2 poeng ned til Yuki Ito.

  Sara Takanashi ble nummer tre, 0,3 poeng bak Ito.

  Japan Ski Jump World Cup Maren Lundby
  Foto: Nobuki Ito / AP
Laster innhold, vennligst vent..
Se hoppet til Maren Lundby
Komm.: Christian Nilssen og Johan Remen Evensen.

Siste nytt

 • Gerrard kan bli Rangers-manager

  Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

  SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Magnus Carlsen slo Topalov

  Magnus Carlsen beseiret Veselin Topalov for første gang på seks år og avløste bulgareren som leder av storturneringen Shamkir Chess i Aserbajdsjan, melder NTB. Det var den norske verdensmesterens annen seier i turneringen. De fem øvrige partiene har endt med remis, og totalt er Carlsen nå ubeseiret i sine 30 siste partier.

 • Bayern uten Boateng mot Real Madrid

  Bayern München må klare seg uten midtstopperkjempen Jerome Boateng i semifinalereturen i mesterligaen mot Real Madrid, melder NTB. Boateng pådro seg en lårskade i den første kampen som ble spilt onsdag kveld.

  FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-REAL MADRID
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag