NRK Meny

V-cup hopp: kvinner

Oppsummert

 • 10.15: Verdenscup hopp, kvinner. Direkte fra Holmenkollen.
 • Kommentatorer: Christian Nilssen og Johan Remen Evensen.
 • Norske startnummere: 1. Anna Strøm, 2. Silje Opseth, 3. Anniken Mørk, 27. Maren Lundby.
 • Ito vinner

  Yuki Ito får også 124,5 meter, og nedslaget er pent. Det holder til seier. 258,7 poeng. Det blir dobbelt japansk i Holmenkollen, kvinnenes siste verdenscuprenn, med Lundby på tredjeplass.

 • Tysk ledelse

  Chiara Hoelzl har det lengste hoppet i denne omgangen, med 128 meter, men siden farten er satt ned, er det Carina Vogt fra Tyskland som leder. Hun hoppet 116,5 meter, men havner på 219 poeng. Det er bare seks hoppere igjen.

Komm.: Christian Nilssen og Johan Remen Evensen.

Siste nytt

 • Rystede Chelsea slo tilbake

  Chelsea risikerte å gå på sitt tredje strake Premier League-tap da Watford gikk opp i 2-1-ledelse rett etter pausen på Stamford Bridge, men så satte vertene i gang opphentingen. Innbytter Michy Batshuayi utlignet før Cesar Azpilicueta sørget for 3-2 kun tre minutter før slutt. På overtid kronet Batshuayi innhoppet med en dobbel.

  Chelsea
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
 • Gir presidenten full tillit

  Regionlederne og styret i Norges Cykleforbund møttes lørdag på Gardermoen, hvor de økonomiske ringvirkningene av sykkel-VM ble diskutert. Seks av de sju regionlederne stilte seg bak et vedtak om å gi full tillit til presidenten og styret. – Det er helt avgjørende for jobben videre, sier president Harald Tiedemann Hansen til NRK.

  Harald Tiedemann Hansen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Suarez hviles i vennskapskamper

  Barcelonas Luiz Suarez vil ikke ta del i Uruguays vennskapskamper i november på grunn av et trøblete kne, skriver NTB. Barcelona har bedt pent om at Luiz Suarez står over kampene på grunn av et vondt kne, en forespørsel det uruguayanske fotballforbundet har innvilget.

  Suarez
  Foto: ANDRES STAPFF / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund